Ολυμπιακός: Δεν το αφήνει το θέμα του Παπασταθόπουλου

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν όμως πως δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει  την κίνησή τους, αλλά ο Έλληνας αμυντικός επιθυμεί να μείνει στο εξωτερικό και δεν στα πλάνα του να επιστρέψει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή ίσως το κάνει, αλλά για την ώρα προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει σε ομάδα εκτός Ευρώπης. Για την

απόκτηση του 32χρονου στόπερ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού υπάρχει και ο ίδιος εξετάζει τις επιλογές του και σύντομα πρόκειται να αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Παπασταθόπουλος δεν έχει απορρίψει οριστικά τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι στις πρώτες του επιλογές να επιστρέψει στην πατρίδα μας και το ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια η ομάδα του Πειραιά αποτελεί μία καλή προοπτική για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για ομάδα με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρωταγωνίστρια στη Super League 1 με στόχο πάντα την κατάκτηση τίτλων. Για αυτό άλλωστε και ο 32χρονος δεν έχει πει αμέσως το «όχι». Διότι ο Ολυμπιακός καλύπτει τα «θέλω» του σε περίπτωση που θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Έχουν γίνει επαφές

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει τον παίκτη, με την τελευταία επαφή να είναι μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Πλέον περιμένουν την απάντησή του. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν… καίγεται να αποκτήσει παίκτη στο κέντρο της άμυνας. Από τη στιγμή που δεν προχωράει κάτι για μεταγραφή του Σισέ. Αλλά μία περίπτωση όπως είναι αυτή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν αφήνει αδιάφορη την ομάδα του Πειραιά.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ως προτεραιότητα να παραμείνει στο εξωτερικό. Ομάδες από την Ιταλία, Αγγλία και Τουρκία έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα