Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ήττα σοκ για Τζόκοβιτς

Εκτός βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο απλό του τένις έμεινε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο «Νόλε» αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ηττήθηκε και στον μικρό τελικό με 6-4, 6-7 (6), 6-3 από τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ο οποίος κρέμασε στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν κουρασμένος, απογοητευμένος και απίστευτα εκνευρισμένος και έφτασε σε σημείο να πετάξει στο 3ο σετ

ρακέτα στην εξέδρα και μετά να σπάσει άλλη ρακέτα.

O Σέρβος θα μείνει με το χάλκινο μετάλλιο του 2008 στο Πεκίνο ενώ ο Ισπανός στην 1η του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα πάρει μετάλλιο. Είναι η 2η ήττα του “Νόλε” σε μικρό τελικό μετά από το 2012 (Ντελ Πότρο) και θα παλέψει αργότερα σήμερα με την Νίνα Στογιάνοβιτς απέναντι στους Αυστραλούς Μπάρτι/Πιρς για το χάλκινο στο διπλό μικτό. Ο Καρένιο Μπούστα δεν είναι… γούρικος για τον Τζόκοβιτς αφού θυμίζουμε ότι σε μεταξύ τους παιχνίδι στο US Open 2020 o “Νόλε” αποβλήθηκε γιατί πέταξε το μπαλάκι την επόπτρια.

Το καθοριστικό 3ο σετ

Στο 3ο σετ ο Καρένιο Μπούστα θα προηγηθεί με μπρέικ με 2-0 και θα φτάσει στο 4-1. Ο Σέρβος μειώνει σε 4-2 αλλά ο Ισπανός πάει στο 5-2. Με το σερβίς του φτάνει στο 5-3 ο “Νόλε” και θα σβήσει και ματς πόιντ. Με άσο ο Καρένιο θα έχει και 2ο ματς πόιντ αλλά με δικό του λάθος θα σβηστεί και αυτό! Ο Σέρβος σβήνει και άλλο ματς πόιντ και ο Ισπανός το 6ο ματς πόιντ θα πάρει το χάλκινο μετάλλιο! Ο Τζόκοβιτς είχε 0/6 μπρέικ πόιντ και ο Καρένιο Μπούστα που ήταν φοβερός στο σερβίς είχε 2/5.

Keywords
Τυχαία Θέματα