Ολόκληρο οπλοστάσιο εντοπίστηκε στο σπίτι του επιχειρηματία, που πυροβόλησε την ώρα του εφοριακού ελέγχου (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στην κατοχή του ο επιχειρηματίας από την Αγριά Βόλου, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα μετά από έλεγχο που δέχθηκε από τρεις εφοριακούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες αλλά και την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο σπίτι του αλλά και στην επιχείρηση του- ένα ζαχαροπλαστείο, βρέθηκαν όπλα, σπαθιά και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Έπειτα από την έρευνα στο κατάστημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε 5 φυσίγγια, πιστόλι κρότου με γεμιστήρα που περιείχε

κάλυκα αβολίδωτου φυσιγγίου και 2 σπαθιά, τα οποία κατείχε παράνομα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε 6 φυσίγγια60 φυσίγγιαδύο κάλυκες φυσιγγίων13 αβολίδωτα φυσίγγιa τα οποία επίσης κατείχε παράνομα.Βρέθηκαν ακόμα μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και χρυσές λίρες, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να διερευνηθεί η νομιμότητα της κατοχής τους και η τυχόν διάπραξη φορολογικών ή άλλων σχετικών οικονομικών παραβάσεων.Επιπλέον, κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα με 25 φυσίγγια, την οποία ο 54χρονος κατείχε νόμιμα.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Το άρθρο Ολόκληρο οπλοστάσιο εντοπίστηκε στο σπίτι του επιχειρηματία, που πυροβόλησε την ώρα του εφοριακού ελέγχου (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα