Οι «εχθροί» του Βαλεντίνου – Οι πρώην γίνονται… σολομός για τις αρκούδες ή κατσαρίδες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι για τους ερωτευμένους που έχουν ανταπόκριση, με τους άλλους, τους πληγωμένους, να είναι σε «κατάθλιψη»

Πολλοί αισθάνονται οργή, θυμούνται τον πρώην, όσα τους έκανε και θέλουν να τον εκδικηθούν.

Το Wildlife Images, ένα κέντρο αποκατάστασης ζώων στο Όρεγκον, είχε μια ιδέα για τους χωρισμένους.

Τους προτείνει

να δώσουν το όνομα της πρώην αγάπης τους σε έναν σολομό. Ο σολομός αυτός κατασπαράσσεται από δύο καφέ αρκούδες, Κόντι και Γιακ.

Εάν θελήσετε να το κάνετε, θα λάβετε φωτογραφίες από το «μακελειό» για να απολαύσετε τη στιγμή.

Όλο αυτό κοστίζει 20 δολάρια.

«Αισθανθήκατε ότι σας εξαπάτησαν και σας ράγισαν την καρδιά; Οι Κόντι και Γιακ θέλουν να σας βοηθήσουν να πάρετε εκδίκηση! Με δωρεά 20 δολαρίων, δώστε το όνομα του πρώην σας σε ένα σολομό και κάντε τους το δείπνο», αναφέρει το κέντρο σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ή δώστε το όνομά του σε μια κατσαρίδα

Το Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής στο Hemsley στο Κεντ του Λονδίνου έχει άλλη λύση για να πάρουν εκδίκηση οι πληγωμένοι. Πιο αηδιαστική.

Το Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής λοιπόν προτρέπει τους πληγωμένους και φρεσκοχωρισμένους να μπουν στο σίτε τους και να επιλέξουν ποια κατσαρίδα θέλουν, ώστε να δώσουν το όνομά της/ του πρώην τους πληρώνοντας δύο ευρώ.

Πληροφορίες εδώ

Το άρθρο Οι «εχθροί» του Βαλεντίνου – Οι πρώην γίνονται… σολομός για τις αρκούδες ή κατσαρίδες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα