Ο βαρύμαγκας από την Κρήτη, ο λεβέντης και οι κουραμπιέδες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πολιτικά τάκλιν, από τον Γιάννη Ντσούνο

Βαρύμαγκας

Μεράκλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκη και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που μάλιστα ανέβασε σε βίντεο στα social media με το σχόλιο «έτσι για να σκάσουν οι εχθροί μας». Μέχρι εδώ καλά και ωραίο και το ζεϊμπέκικο, αλλά μήπως πρέπει να βρει το θάρρος να απαντήσει και για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας; Επίσης χόρευε με το τσιγάρο στο στόμα παρά την ισχύ

του αντικαπνιστικού νόμου ή κάνω λάθος;

Θεατρόφιλος

Ότι είναι θεατρόφιλος ο πρωθυπουργός το γνωρίζουμε και αυτήν την φορά επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση «Ποιός σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα;». Η παράσταση είναι ένα θεατρικό έργο του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και παίζεται στο θέατρο Τζένη Καρέζη, όπου ο πρωθυπουργός πήγε συνοδευόμενος από την σύντροφό του.

Αθλητικός και σκιέρ

Ο λόγος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έπαιξε μπάσκετ στην Πάτρα στο γήπεδο του Προμηθέα. Μάλιστα όσοι τον παρακολούθησαν έμειναν έκπληκτοι από την ευστοχία του. Το έχει στο μπάσκετ ο πρόεδρος και αυτό φαίνεται. Εκτός όμως από καλός μπασκετμπολίστας ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ότι είναι και καλός σκιέρ, αφού βρέθηκε στην κορυφή Ηρακλής στα 2030 μέτρα του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου. Μετά τα καλωσορίσματα από τον διευθυντή του χιονοδρομικού, ο πρόεδρος της ΝΔ απήλαυσε τις πίστες του κέντρου.

Και βιβλίο και εκδρομή

Στα Τρίκαλα βρέθηκε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου παρουσίασε το βιβλίο του Μικέλη Χατζηγάκη, γιου του πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη με τίτλο «Προτάσεις ενός σύγχρονου φιλελεύθερου». Ωστόσο η βουλευτής συνδύασε την παρουσίαση του βιβλίου με επίσκεψη στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

Το αλάθητο

Και δήλωσε στην συνέντευξή του στην Αυγή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ότι έχει κάνει λάθη στην θητεία του και πως «μόνο ο Βενιζέλος και ο Πάπας διεκδικούν το αλάθητο, αν και ο δεύτερος το ξανασκέφτεται». Αυτό βέβαια δεν θα έμενε αναπάντητο από τον Βαγγέλη Βενιζέλο, που δήλωσε «Αν θέλει να ζητήσει άφεση να απευθυνθεί στον Πάπα, με εμένα θα δυσκολευτεί και θα χρειαστεί ειλικρινή εξομολόγηση και επιτίμια». Και η κόντρα καλά κρατεί…

Ο λεβέντης και οι κουραμπιέδες

«Ο μοναδικός λεβέντης πολιτικός είναι ο Αλέξης Τσίπρας» αναφώνησε από τηλεοράσεως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και μάλιστα συμπλήρωσε ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι κουραμπιέδες μπροστά του. Έναν άλλο πολιτικό Βασίλη Λεβέντη, που έχει και το όνομα, μήτε που τον ανέφερε. Μάλλον τον ξέχασε γρήγορα.

Δεν χωράγανε

Δεν χωράγανε σε μια απλή αίθουσα οι υποστηρικτές του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και έτσι η κοπή της πίτας έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Και μάλιστα μαθαίνω ότι γέμισε ασφυκτικά.

Κι άλλη αποχώρηση

Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ ο πρώην γραμματέας του κόμματος Γιάννης Μοίρας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πήρε αυτήν την απόφαση γιατί διαφώνησε με την απόφαση Καμμένου να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Μετεωρολόγοι στην πολιτική

Μέχρι στιγμής μετράμε δύο: Τον Γιάννη Καλλιάνο, που θα είναι υποψήφιος με την ΝΔ, και τον Σάκη Αρναούτογλου, που θα είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή με το ΚΙΝΑΛ. Λέτε να ακολουθήσουν και άλλοι;

Το άρθρο Ο βαρύμαγκας από την Κρήτη, ο λεβέντης και οι κουραμπιέδες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα