Ο Παππάς «καρφώνει» τον Στουρνάρα για τις «πολιτικές του φιλοδοξίες»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Καρφιά… για τις θέσεις και τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα άφησε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο». Όλα δείχνουν ότι φουντώνει ο πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ο καθείς έχει το δικαίωμα για πολιτικές φιλοδοξίες. Γίνονται όμως δηλώσεις που ασκούν κριτική

στον τρόπο διακυβέρνησης της πρώτης μας περιόδου που δεν θα μένουν αναπάντητες. Η αντιστροφή της πραγματικότητας δεν θα περάσει, οι επιλογές της κυβέρνησης θα δικαιωθούν», τόνισε ο πιο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Αρνητικός για εκλογές το φθινόπωρο

Σε δημοσιογραφική ερώτηση για το αν θα διενεργηθούν εκλογές το φθινόπωρο, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε για ακόμη μια φορά «όχι».

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση ο Νίκος Παππάς είπε πως «η ΝΔ αδυνατεί να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει μια κριτική και μια κουβέντα σε σχέση με τις πολίτικες επιλογές της κυβέρνησης», ενώ διερωτήθηκε «ο κ. Μητσοτάκης, επειδή διασυρθήκαν με τις δηλώσεις τους για την Πάρο, και ο αντιπρόεδρος του και ο κ. Βρούτσης, θα τους κρατήσει στις θέσεις τους; Οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πουν οποιαδήποτε ανακρίβεια».

Το άρθρο Ο Παππάς «καρφώνει» τον Στουρνάρα για τις «πολιτικές του φιλοδοξίες» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα