Ο δήμαρχος Πεντέλης για το κλείσιμο του νοσοκομείου Α. Φλέμιγκ

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 22 Αυγούστου στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στα Μελίσσια για το κλείσιμο του Νοσοκομείου A. Φλέμιγκ, τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δ. Στεργίου, ο οποίος σχολίασε ότι «σε έναν αγώνα που συνεχίζεται για να κρατήσουμε τα νοσοκομεία του τόπου μας στον τόπο μας κι ο οποίος δυστυχώς είχε την απώλεια του νοσοκομείου Παπαδημητρίου, φαίνεται ότι τη διαδρομή αυτή ακολουθεί και το Φλέμιγκ», συμπληρώνοντας ότι «είναι ανάγκη ο αγώνας αυτός να είναι ένας αγώνας δυναμικός και να είναι ένας αγώνας, ο οποίος δεν ανήκει μόνο στα κόμματα

αλλά ανήκει πέρα και πάνω από όλα στις κοινωνίες και κυρίως στην κοινωνία των Μελισσίων, της Πεντέλης και της πατρίδας μας».

Ο δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα, να δώσουμε το μήνυμα ότι εμείς θέλουμε ένα Φλέμιγκ, πρώτον που θα λειτουργεί ως γενικό νοσοκομείο, δεύτερον που δεν θα απολυθεί κανένας και τρίτον που θα λειτουργεί τις εφημερίες του. Τρία θέματα για τα οποία ενώπιον των εκπροσώπων σας, δεσμεύτηκε προσωπικά σε μένα ο κ. υπουργός και είναι και οι θέσεις τις οποίες και στηρίζω και στηρίζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα