Ο Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με μια μπλούζα που απεικόνιζε την ελληνική σημαία υποδέχθηκε τους καλεσμένους του ο Jean Paul Gaultier, παρουσιάζοντάς του δημιουργίες του, εμπνευσμένες από την Ελλάδα.

Με την είσοδο να κοστίζει 1.000 ευρώ, χρήματα τα οποία διατέθηκαν υπέρ του σκοπού του μουσείου, οι πρώτες θέσεις της επίδειξης γέμισαν με την κοσμική Αθήνα.

Διακόσια

άτομα, μεταξύ των οποίων διασημότητες από τον χώρο της τέχνης, της μόδας και της κοσμικής Αθήνας έδωσαν το δυναμικό «παρών» στο Μουσείο Μπενάκη, προκειμένου να δουν από κοντά και να θαυμάσουν ξεχωριστές δημιουργίες του καταξιωμένου Γάλλου σχεδιαστή.

Η Νανά Μούσχουρη, το ζεύγος Ρουβά, η Βίκυ Καγιά, η Άλκιστης Πρωτοψάλτη, ο Ηλίας Ψινάκης, οι σχεδιαστές Deux Hommes, ο Αντώνης Φραγκάκης και πολλοί ακόμη χειροκρότησαν της δημιουργίες του Jean Paul Gaultier και φυσικά γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες από την βραδιά. Στο catwalk βρέθηκαν η Κατερίνα Λέχου, η Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Στικούδη, ο Μάνος Πίντζης, η Ζέτα Δούτα κι άλλοι, οι οποίοι περπάτησαν στο πλευρό του σχεδιαστή και καταχειροκροτήθηκαν.

Το άρθρο Ο Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα