Ντόρα Μπακογιαννη κουραμπιέδες: Ήθελε να αποδείξει on air τις μαγειρικές της ικανότητες

Ντόρα Μπακογιαννη κουραμπιέδες: Με κουραμπιέδες πήγε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη και ο λόγος ήταν να αποδείξει τις μαγειρικές της ικανότητες «σε κάποιους που αμφισβητούν. Είναι μια

από τις μεγάλες πίκρες της ζωής μου» είπε η κ. Μπακογιάννη στην παρατήρηση των παρουσιαστών αν υπάρχουν κάποιοι που όντως την αμφισβητούν. Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε πως η αμφισβήτηση είναι «ενδοοικογενειακή». Σύμφωνα με την ίδια η συνταγή που χρησιμοποιεί είναι «η συνταγή της προγιαγιάς μου».

Στη συνέχεια, σε αμιγώς πολιτικά θέματα, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά. Σημείωσε ότι η τακτική της Τουρκίας είναι να υλοποιεί σε βάθος χρόνου αυτά που εξαγγέλλει και να ακολουθεί διπλωματία απειλών και εκφοβισμού. Ως προς την αντίδραση της Ελλάδας, η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε ότι η διπλωματία έχει αποτέλεσμα. «Ο διπλωματικός αγώνας και του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών έχει μετρήσιμο αποτέλεσμα», σημείωσε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει εθνική συναίνεση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής». Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε, επίσης, ότι κόκκινη γραμμή για την Ελλάδα είναι η εθνική κυριαρχία.

Με τη συνταγή της μητέρας μου η επιτυχία είναι σίγουρη!#homemade #recipes #christmas pic.twitter.com/eVKX3QUL5K

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) December 18, 2019

Ντόρα Μπακογιαννη κουραμπιέδες:  Στιγμιότυπο από την εκπομπή
Keywords
Τυχαία Θέματα