Ντάνιελ Ράντκλιφ – Μέγκα Μαρκλ: «Πρέπει να αγαπάει πολύ τον πρίγκιπα Χάρι, είναι παρανοϊκό αυτό που ζει», δήλωσε ο «Χάρι Πότερ»

Ντάνιελ Ράντκλιφ – Μέγκα Μαρκλ: Στη ζωή της 38χρονης Αμερικανίδας Δούκισσας του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, και στην υπερπροβολή που έχει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Μεγάλης Βρετανίας και όχι μόνο, λόγω της ένταξής της στη βασιλική οικογένεια με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο γνωστός σε όλους… Χάρι Πότερ. Ο ηθοποιός, που έγινε διάσημος ως «Χάρι Πότερ», δήλωσε ότι αισθάνεται «χάλια» για αυτό που αντιμετωπίζει η Μέγκαν Μαρκλ. «Δεν έχω τεράστιο ενδιαφέρον για τη βασιλική οικογένεια, αλλά από αυτά που ακούω

η Μέγκαν Μαρκλ βιώνει την ολική ισχύ των βρετανικών ΜΜΕ», σχολίασε ο Ράντκλιφ.

«Για αυτό πάντα σκεφτόμουν ότι η σχέση τους είναι γλυκιά. Σκεφτόμουν “Πρέπει να σε αγαπάει αφού θέλει να μπλέξει σε αυτή την τρελή ζωή. Πρέπει να είναι παρανοϊκό», δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ αναφερόμενος στον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, που μεγάλωσαν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, είπε: «Δεν μπορώ να το φανταστώ. Αυτό που πέρασα εγώ είναι ένα μικρό κομμάτι αυτού που περνούν εκείνοι. Και το ζουν από τη γέννησή τους, όχι για δέκα χρόνια όπως εγώ».

Actor Daniel Radcliffe Feels ‘Terrible’ for Duchess of Sussex Meghan Markle #PeopleNow pic.twitter.com/x5md3QhzB8

People (@people) 7 Δεκεμβρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα