Νικόλας Παπαγιάννης – Σιωπηλός δρόμος: Αυτός είναι ο πατέρας του ηθοποιού

Ο Νικόλας Παπαγιάννης ενσαρκώνει έναν από τους κακούς, και συγκεκριμένα παίζει τον απαγωγέα στην σειρά «Σιωπηλός Δρόμος». Η σειρά μας έχει καθηλώσει από το πρώτο μόλις επεισόδιο και αναμένουμε με αγωνία τι θα γίνει στο επόμενο. Λογικό είναι, λοιπόν, και οι ηθοποιοί που παίζουν να κέρδισαν περισσότερη δημοτικότητα και να τρ’αβηξαν την προσοχή του κοινού. Ο τηλεοπτικός «κακός» έχει κλέψει τις εντυπώσεις και δεν είναι τυχαίο.Έχει στις πλάτες του μια δυνατή καριέρα στο θέατρο, την αποδοχή του χώρου του και των κριτικών. Έχει

κερδίσει υποψηφιότητα για το Βραβείο Χορν και έχει αναμετρηθεί με δύσκολους μόλους βγαίνοντας νικητής.

Μάλιστα, ο Νικόλας είναι γιος του ηθοποιού Δημήτρη Παπαγιάννη, γνωστού από τις ταινίες του στη Finos Films («Τζένη Τζένη», «Κόμισα της Κέρκυρας») και την τηλεόραση της δεκαετίας του ’80. Τέλος, είναι και βετεράνος του Εθνικού Θεάτρου. Ο ίδιος είχε δηλώσει και την πιθανή σύγκριση με τον πατέρα του: «Η απόφαση να ακολουθήσω το επάγγελμα του ηθοποιού ζούσε μέσα μου αλλά αποκαλύφθηκε μετά το σχολείο. Ο πρώτος με τον οποίο μοιράστηκα την πρόθεση μου αυτή ήταν ο πατέρας μου, που ουσιαστικά ήταν και ο πρώτος μου δάσκαλος. Έτσι, σιγά-σιγά και χωρίς να το καταλάβουμε δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια σχέση ηθοποιών με βαθύ αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση».

Είναι παντρεμένος με γνωστή ηθοποιό

Η προσωπική του ζωή μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά μάθαμε ΄τοι είναι παντρεμένος με μια πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό. Αυτή δεν είναι άλλη από την Δανάη Σκιάδη, με την οποία γνωρίστηκε στο επιτυχημένο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “4”. «Ακολουθούμε μια ήσυχη ζωή. Αυτή τη στιγμή, όμως, συμβαίνει κάτι καταπληκτικό. Υπάρχει ο Σιωπηλός Δρόμος και υπάρχει και ο απόλυτα φωτεινός δρόμος που είναι ο γιος μας, που είναι επτά μηνών. Ο γιος μας γεννήθηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα