Νέοι παίκτες στο Survivor 2022: Δεν είναι μόνο η Κάτια!

Νέοι παίκτες στο Survivor 2022: Από εκεί που δεν το περιμέναμε, τελικά το φετινό Survivor αρχίζει και βρίσκει το κοινό του. Το hashtag του ριάλιτι είναι καθημερινά πρώτο στο Twitter και ο κόσμος ασχολείται έντονα με τα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο. Τι θέλει να κάνει τώρα ο Ατζούν για να καταφέρει να περάσει σε τηλεθέαση το φαινόμενο που λέγεται Σασμός; Να παίξει όλα του τα χαρτιά, ενισχύοντας τις δύο ομάδες, που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά,

θα δούμε στο παιχνίδι την ιδιαίτερα αγαπητή, Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και στα επόμενα επεισόδια θα τη δούμε να ρίχνεται στους στίβους μάχης. Οι εκπλήξεις, όμως, του Τούρκου παραγωγού δεν σταματούν εκεί. Όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα του OPEN, δύο νέοι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για έναν Διάσημο και για έναν Μαχητή. Ο πρώτος θα είναι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, ενώ ο δεύτερος θα είναι ο εξαιρετικά γνωστός στο Tik Tok, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Σίγουρα, οι νέες αφίξεις θα φέρουν έναν άλλο αέρα στην Καραϊβική, κάτι που λογικά θα φανεί και στα νούμερα τηλεθέασης του ΣΚΑΪ.

Keywords
Τυχαία Θέματα