Νέο video της Βόρειας Κορέας απειλεί τις ΗΠΑ: Έτοιμος για το «μπαμ» ο Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όλα δείχνουν πως ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει μεταξύ των δύο τεράστιων δυνάμεων που πλανήτη. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν δεν σταματά να προκαλεί τον Ντόναλντ Τραμπ και να επιδεικνύει τις δυνάμεις της χώρας του.

Σε ένα video που δόθηκε στην δημοσιότητα και αναδημοσιεύουν και αμερικανικά ΜΜΕ η προπαγάνδα της Βόρειας Κορέας δείχνει την προσομοίωση επίθεσης

στον Λευκό Οίκο.

Μέσα στην εβδομάδα η Βόρεια Κορέα έκανε και ασκήσεις και παρελάσεις για να προειδοποιήσει την Αμερική περί τίνος πρόκειται. Αμερικανός ειδικός και πρώην στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, είπε ότι ο στρατιωτικός εξοπλισμός που παρουσιάστηκε στην παρέλαση δεν είναι τίποτε άλλο από μια θεατρική πράξη αφού αντί για όπλα είχαν χρησιμοποιηθεί πλαστικά παιχνίδια!

Ο Μάικλ Πρέτζεντ, που κλήθηκε να παρατηρήσει τις φωτογραφίες από την στρατιωτική παρέλαση στην Πιονγιανγκ, ισχυρίζεται πως ούτε τα γυαλιά ηλίου που φορούσαν δεν ενδείκνυνται για μάχη.

Ακόμα όμως και τα βλήματα που έφεραν πάνω τους τα υπόλοιπα όπλα, αμφισβητούνται από τον Αμερικανό ειδικό. Ο Πρέτζεντ χαρακτηρίζει τα συγκεκριμένα όπλα «για γέλια» καθώς όπως λέει «μπορείτε να δείτε πως το πλαστικό βρίσκεται πάνω από το στόμιο «ουσιαστικά φιμώνοντάς το».

Σύμφωνα με το video της Βόρειας Κορέας ο Λευκός Οίκος όσο και τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα γίνονται στόχοι βορειοκορεατικών πυραύλων και ανατινάζονται.

Το video, διάρκειας 2,5 λεπτών, έχει και σκηνές από την παρέλαση στην Βόρεια Κορέα που έγινε στις 15 Απριλίου για να τιμήσει την γέννηση του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας Κιμ Ιλ Σουνγκ.

«Θα σας δείξουμε τι σημαίνει ισχυρή χώρα που ηγείται στην πυρηνική και πυραυλική τεχνολογία».

Η κατάσταση είναι στα άκρα και παγωμένος ο πλανήτης περιμένει το μπαμ.

Τις επόμενες ημέρες φτάνει στη Νότια Κορέα η αμερικανική αρμάδα που έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ και από την άλλη το καθεστώς της Βόρειας Κορέας διεξάγει πολεμικές ασκήσεις.

Όπως μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων εγκαταστάθηκε στην περιοχή Σεοντζού της Νότιας Κορέας το αντιπυραυλικό σύστημα THAAD, μια κίνηση που ερμηνεύεται ως απάντηση στις εκτοξεύσεις πυραύλων της Βόρειας Κορέας.

Ταυτόχρονα εμφανίστηκε στο νοτιοκορεατικό λιμάνι της Μπουσάν το μεγαλύτερο αμερικανικό πυραυλικό υποβρύχιο, προετοιμάζοντας το έδαφος για την άφιξη τις επόμενες ημέρες της αρμάδας της οποίας ηγείται το αεροπλανοφόρο Carl Vinson και που συνοδεύεται από τρία πλοία.

Λίγες ημέρες πριν, που η Βόρεια Κορέα γιόρτασε τα 85 χρόνια από την ίδρυση των ενόπλων δυνάμεών της, το καθεστώς δια του υπουργού Άμυνας εξαπέλυσε νέες πυρηνικές απειλές: «Εάν οι εχθροί μας επιλέξουν μια στρατιωτική περιπέτεια παρά τις προειδοποιήσεις μας, οι ένοπλες δυνάμεις μας θα εξαφανίσουν τα προπύργιά τους από προσώπου γης με προληπτικά πυρηνικά χτυπήματα».

Το άρθρο Νέο video της Βόρειας Κορέας απειλεί τις ΗΠΑ: Έτοιμος για το «μπαμ» ο Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα