Νεκροί από κορονοϊό Ελλάδα: Κατέληξε 72χρονος στο «Σωτηρία»

Νεκροί από κορονοϊό Ελλάδα: Ακόμη ένα θύμα από τον κορωνοϊό μετράει η χώρα μας καθώς ένας 72χρονος κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου (06.06.2020) στο νοσοκομείο “Σωτηρία”. Πλέον, οι νεκροί από την πανδημία στην Ελλάδα ανέρχονται σε 181. Ο 72χρονος έπασχε από αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, πνευμονική ίνωση, πνευμονική εμβολή, φλεβοθρόμβωση και έρπη ζωστήρα. Υπενθυμίζεται ότι -εκτός εκτάκτων περιπτώσεων- οι ανακοινώσεις για την εξέλιξη της νόσου στην χώρα μας θα γίνονται πλέον κάθε Πέμπτη.

Σύμφωνα

με την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ που έγινε την Πέμπτη (04.06.2020), ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανερχόταν σε 2.952, εκ των οποίων 55.2% άνδρες. Από το σύνολο των 2952 κρουσμάτων, 652 (22.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1702 (57.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη.

Δείτε ακόμηΈνα δύσκολο restart: Το σχέδιο της κυβέρνησης για τουρίστες με κορονοϊόΤα τρία σενάρια για την εξέλιξη του κορονοϊού στην Ελλάδα“Προστατεύουμε την πατρίδα μας” – Το μήνυμα Χαρδαλιά για το τριήμεροΠιθανό το δεύτερο κύμα κορονοϊού μέσα στο καλοκαίριΒατόπουλος: Είναι σαφές ότι θα υπάρξει κίνδυνος με τους τουρίστες
Keywords
Τυχαία Θέματα