Ναόμι Κάμπελ: Μήνυση από τον εκατομμυριούχο πρώην της

Ναόμι Κάμπελ: Το ότι το διάσημο πρώην σούπερ μόντελ είναι θαμώνας των δικαστικών αιθουσών δεν είναι είδηση. Έχει δεχθεί ουκ ολίγες μηνύσεις κυρίως από πρώην συνεργάτες και βοηθούς, που την κατηγορούν για οικονομική ασυνέπεια ή υβριστική και επιθετική συμπεριφορά. Τώρα όμως είναι η πρώτη φορά που δέχεται μήνυση από πρώην σχέση της. Συγκεκριμένα, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Βλαντισλάβ Ντορόνιν κατέθεσε μήνυση εις βάρος της Ναόμι Κάμπελ, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 2008 ως το 2013, ισχυριζόμενος ότι η τελευταία αρνείται να του ξεπληρώσει

χρηματικό ποσό που της είχε διαθέσει με τη μορφή δανείων κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Σύμφωνα με τη New York Post, o πετυχημένος επιχειρηματίας και έμπορος έργων τέχνης υποστηρίζει επίσης ότι η 50χρονη Κάμπελ έχει ακόμα στα χέρια της κάποια δικά του περιουσιακά στοιχεία, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια δολάρια! Ο Ντορόνιν κέρδισε την τεράστια περιουσία του μέσω της επαγγελματικής του δραστηριότητας στο real estate και είναι ιδιοκτήτης των Aman Resorts. Τα χρόνια που έβγαινε με την Ναόμι Κάμπελ οι δυο τους έκαναν πολλά ταξίδια με γιοτ, ενώ συχνές ήταν και οι αποδράσεις τους στην πολύτελή του κατοικία στο νησί Κλεοπάτρα (Σεντίρ) στην Τουρκία.

Ναόμι Κάμπελ: Την… έλουζε με δώρα

Ο Ρώσος μεγιστάνας, που είναι στενός φίλος με τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο και άλλες διάσημες προσωπικότητες, γνώρισε το μοντέλο στο φεστιβάλ των Καννών και την ερωτεύτηκε με πάθος. Σύμφωνα με την Daily Mail, όσο καιρό ήταν μαζί με την Κάμπελ την έλουζε συνεχώς με δώρα μεγάλης αξίας, όπως π.χ. ένα φόρεμα Zac Posen αξίας πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Το διάστημα της σχέσης τους, πολλοί πίστευαν ότι το ζευγάρι θα έκανε το επόμενο βήμα και θα παντρευόταν. Ωστόσο ο Ντορόνιν παρέμενε τυπικά παντρεμένος όσο καιρό ήταν μαζί με την Κάμπελ. Με τη σύζυγό του Εκατερίνα βρίσκονται σε διάσταση από το 1998, ωστόσο δεν έχουν πάρει επίσημα διαζύγιο.

Δείτε ακόμηΗ Τζούλια Νόβα και το… καπέλο τηςΚραυγή απόγνωσης από τη σύζυγο του Φωκά – “Δεν είχαμε να ζήσουμε, η ΔΕΗ μας έκοψε το ρεύμα”Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μπαλατσινού – Οι διακοπές στην Πάτμο
Keywords
Αναζητήσεις
πωλινα ρωσος δισεκατομυριουχος
Τυχαία Θέματα