Μοντέλο συνελήφθη γιατί διαφήμιζε κρέμα «λεύκανσης» των οπισθίων (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα 25χρονο μοντέλο συνέλαβαν οι αρχές της Ταϊλάνδης που κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό, για την προώθηση κρέμας λεύκανσης των οπισθίων.

Το βίντεο είναι αρκετά αποκαλυπτικό, καθώς η Νιτχακάρν Νουτχασουτεπάτ, από την επαρχία της Νοτχαμπουρί, δεν έδειξε απλά την κρέμα αλλά την δοκίμασε!

Οι Αρχές την συνέλαβαν για ψευδή διαφήμιση, όπως προβλέπει το δίκαιο για την προστασία των καταναλωτών, αφού δεν διατίθενται αρκετές πληροφορίες για το προϊόν.
Στο στόχαστρο έχουν βάλει και το βίντεο, καθώς ορισμένοι θεωρούν ότι ενδέχεται να είναι παραπλανητικό.

Πριν τη διαφήμιση της συγκεκριμένης κρέμας, η 25χρονη πουλούσε σαπούνια κολπικής σύσφιξης και μάσκες λεύκανσης προσώπου.

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες περί προκλητικού βίντεο και περί ψευδής διαφήμισης καθώς, όπως είπε, το απόσπασμα δείχνει τα αποτελέσματα που είχε αφότου διαφήμισε την κρέμα. Επίσης, ζήτησε την αλληλεγγύη του κόσμου, εξηγώντας ότι μεγαλώνει το παιδί της χωρίς σύζυγο και δουλεύει σκληρά για να τα καταφέρει, τόσο για την ίδια όσο και για την κόρη της.

Η 25χρονη αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο καταδίκης σε φυλάκιση ενός έτους ή προστίμου ύψους περίπου 2.500 ευρώ.

Το άρθρο Μοντέλο συνελήφθη γιατί διαφήμιζε κρέμα «λεύκανσης» των οπισθίων (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα