Μητσοτάκης – Μισέλ: Τηλεδιάσκεψη για οικονομία και τουρκικές προκλήσεις

Μητσοτάκης – Μισέλ: Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Πέμπτη, ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον Σαρλ Μισέλ τις διεργασίες εντός της ΕΕ για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, μέσω νέων χρηματοδοτικών εργαλείων και κοινών παρεμβάσεων, που θα διασφαλίζουν τη συνοχή και την αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών – μελών.

Επίσης, ο πρωθυπουργός επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη αποκατάστασης

της ομαλής λειτουργίας της Ενιαίας Αγοράς και ζήτησε οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες να επεξεργαστούν ένα συνεκτικό πλαίσιο για την εξομάλυνση των μεταφορών και της τουριστικής δραστηριότητας.

Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε, επίσης, με τον πρόεδρο Μισέλ την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δείτε ακόμηΔιάγγελμα Μητσοτάκη για τη σταδιακή άρση των μέτρωνΙατρικό μυστήριο ο θάνατος του 35χρονου, πατέρα ενός παιδιούΤι συμβαίνει στ’ αλήθεια στην Τουρκία; Οι New York Times έχουν στα “χέρια” τους στοιχεία156 νέα κρούσματα στη χώρα, 121 οι θάνατοιΣυγκλονισμένη για τον 35χρονο η διευθύντρια της ΜΕΘ – “Είναι πολύ άγριο όλο αυτό”Στο Νοσοκομείο του Ρίου 19χρονος από την δομή στο ΚρανίδιΜια νέα πραγματικότητα: Πώς θα είναι η ζωή μας μετά τον Covid 19«Περαστικά κύριε Περικλή» – Η στιγμή που 79χρονος βγαίνει από τη ΜΕΘ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης – Μισέλ, Τηλεδιάσκεψη,mitsotakis – misel, tilediaskepsi