«Μήπως το παρατραβήξαμε;» αναρωτιέται ο μακελάρης του Παρισιού!

Με το βάρος των πράξεων του στους ώμους φαίνεται ότι προσπαθεί να κρυφτεί από την αστυνομία ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Ο 26χρονος τρομοκράτης ο οποίος –μαζί με τους συνεργούς του- έβαψε με αίμα τους δρόμους του Παρισιού φαίνεται ότι αρχίζει και μετανιώνει για το φρικιαστικό του έργο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», το οποίο φιλοξενεί μαρτυρία φίλου του Αμπντεσλάμ. Σύμφωνα με αυτήν, ο μακελάρης της πρωτεύουσας της Γαλλίας

αναρωτιέται μήπως ο ίδιος και οι συνεργάτες του «το πήγαν πολύ μακριά», ενώ δεν κρύβει και τον πανικό που τον έχει κυριεύσει.

«Με τον Αμπντεσλάμ δεν συναντηθήκαμε για πολύ ώρα. Ήταν για λίγο, αλλά αμέσως αισθάνθηκα τον πανικό του. Μου είπε ότι είχε αντιληφθεί ότι το »τράβηξαν» πολύ, και ότι είναι συγκλονισμένος από όλα όσα έχουν συμβεί», αποκαλύπτει ο φίλος του.

Επιπροσθέτως, ο νεαρός άνδρας τρέμει τα αντίποινα από το Ισλαμικό Κράτος σε περίπτωση που λυγίσει και παραδοθεί, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Αγνώριστος κυκλοφορεί ο Αμπντεσλάμ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγγλική εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες του τρομοκράτη με το νέο του καμουφλάζ, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός από τις Αρχές.

Η εικόνα κυκλοφόρησε από τη γαλλική αστυνομία και δείχνει τον 26χρονο Σαλάχ Αμπντεσλάμ με περούκα και γυαλιά. Ο τρομοκράτης καταζητείται από την ημέρα της επίθεσης στο Παρίσι.

Ο τρομοκράτης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αλλάξει και το όνομά του, χρησιμοποιώντας το Γασίν Μπαγκλί.

Keywords
Τυχαία Θέματα