Μιμή Ντενίση ταινία – Νέα Υόρκη: Η οσκαρική εμφάνιση στην πρεμιέρα “Σμύρνη μου αγαπημένη”

Αφορμή για την εμφάνισή της με το οσκαρικό φόρεμα -όπως το περιγράφει και η ίδια- στάθηκε το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, όπου και πραγματοποιήθηκε η ειδική προβολή της ταινίας «Σμύρνη Μου Αγαπημένη», στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Η Μιμή Ντενίση σε κάθε της δημόσια εμφάνιση και μη επιλέγει σύνολα τα οποία την κολακεύουν, αναδεικνύοντας φυσικά πάντα τον δυναμικό της χαρακτήρα και το έντονο ταμπεραμέντο της. Άλλωστε,

αγαπά τη μόδα και έχει αποδείξει πως έχει μοναδική αισθητική.

Για την μοναδική αυτή περίσταση της προβολής της ταινίας της, «Σμύρνη Μου Αγαπημένη», η Μιμή Ντενίση επέλεξε μια ξεχωριστή δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Για την ακρίβεια, φόρεσε ένα ολόλευκο σύνολο πάνω στο οποίο ξεχώριζαν οι κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες, μια προσθήκη στο σύνολο που παρέπεμπε σε αριστοκρατική εμφάνιση. Απογείωσε το look της με ένα ζευγάρι λευκά γάντια και χρυσά ψηλοτάκουνα ενώ φωτογραφήθηκε χαμογελαστή στην κάμερα.

Τα instagram stories

Η ίδια, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών σε Instagram Stories, δημοσίευσε όμως και μια φωτογραφία στο προφίλ της, έξω από το Μητροπολιτικό μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης γράφοντας μεταξύ άλλων στη λεζάντα: «Πόσο μοναδικό να περνάς μέσα από τις αρχαιότητες της Αρχαίας Ελλάδας από τα Βυζαντινά αριστουργήματα και να καταλήγεις να δεις την Ιστορία της Σύγχρονης Ελλάδας. Θα επανέλθω γιατί έχω πολλά να πω και να περιγράψω πρώτα όμως ευχαριστώ το Met που σχεδόν ποτέ δεν παρουσιάζει ταινίες. Την Πρέσβειρα στον ΟΗΕ Maria THEOFILI για την στήριξη σε όλη μου την προσπάθεια τους φίλους που ήρθαν από όλη την χώρα, τον χορηγό μας Γιώργο Κωνσταντέλη, τον Γιώργο Νταβλα που φτάσαμε χέρι χέρι μέχρι το Met, την Nancy Nicolelis για την τόσο δύσκολη διοργάνωση, την βοηθό μου Νατάσα Μπαρμπουνάκη που είναι πάντα πλάι μου… και φυσικά τον Βασίλη Ζούλια για το Οσκαρικό φόρεμα!»

View this post on Instagram

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

Keywords
Τυχαία Θέματα