Μεσσηνία: 750.000€ συγκεντρώθηκαν από τουρνουά γκολφ για φιλανθρωπικό σκοπό!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση για καλό σκοπό, διοργάνωσε το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Costa Navarino, που βρίσκεται στην περιοχή της Πύλου Μεσσηνίας.

Από το τουρνουά γκολφ το οποίο έλαβε χώρα, συγκεντρώθηκαν 750.000€ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μέρος στην εκδήλωση αυτή, πήραν διάσημοι καλλιτέχνες, αθλητές, αλλά και επιχειρηματίες.

Στο

τουρνουά γκολφ «Costa Navarino Eagles Presidents Golf Cup», που διεξήχθη για τρίτη φορά από 9 έως 12 Νοεμβρίου, έλαβε μέρος η τραγουδίστρια Anastacia, ο τραγουδιστής-συνθέτης Rea Garvey, ο Γερμανός ηθοποιός-παραγωγός Til Schweiger, η dr. Auma Obama ετεροθαλής αδελφή του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α που έλαβε επιταγή 35.000€ για το «Ιδρυμα Sauti Kuu» το οποίο έχει δημιουργήσει στην Κένυα, ο μουσικός παραγωγός Thomas Stein, οι ηθοποιοί Marie – Luise Marjan, Wolke Hegenbarth στηρίζοντας τις οργανώσεις «Marie-Luise Marjan Foundation» και «Plan International» στις οποίες δόθηκαν 20.000€ και 25.000€ αντίστοιχα, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ Sven Ottke, o σκιέρ Tobias Angerer, οι ποδοσφαιριστές Krassimir Balakov, Karl Allgöwer, Stefan Reute καθώς και πολλοί επιχειρηματίες.

The EAGLES Charity Golf Club E.V. tournament was succesfully completed at Costa Navarinoand raised 750,000 euros for charitable causes! #eaglescharity #costanavarino #messenia #greece

A post shared by Costa Navarino (@costanavarino) on Nov 12, 2017 at 7:04am PST

Ο Frank Fleschenberg, πρόεδρος του Eagles Charity Golf Club, δήλωσε: «Αυτό το μέρος είναι μαγικό. Γιορτάσαμε εδώ το κλείσιμο της χρονιάς το 2014 και το 2015, αλλά φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία».

Ο Til Schweiger ανέφερε ότι: «Βρίσκομαι στους Eagles για 3η φορά. Με τα χρήματα της δωρεάς μόνο καλό γίνεται. Εχω μεγάλο σεβασμό για τα μέλη των Eagles γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν μόνο, αλλά εδώ είναι εκείνοι που βοηθούν».

Ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ, καλωσόρισε τους επισκέπτες σημειώνοντας: «Νιώθουμε χαρά και τιμή που φιλοξενούμε για τρίτη φορά στην Costa Navarino το Eagles Presidents Golf Cup, ένα διεθνές φιλανθρωπικό τουρνουά. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μία εμπειρία γκολφ διεθνών προδιαγραφών και οι συνεργάτες μας, όπως το Eagles Charity Golf Club, αλλά και η IAGTO που ανέδειξε την Costa Navarino ως τον “Ευρωπαϊκό Γκολφ Προορισμό” για το 2017, μας ανταμείβουν με την προτίμησή τους».

Η Anastacia δήλωσε μετά το event: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν την υποστήριξη, γιατί έτσι εφιστούμε την προσοχή στο θέμα του καρκίνου του μαστού, για το οποίο η έγκαιρη ανίχνευση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Βρίσκομαι εδώ για αυτόν το φιλανθρωπικό σκοπό, γιατί θέλω να βοηθώ τους συνανθρώπους μας και να συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ. Η Ελλάδα πάντα μου άρεσε και τη βρίσκω πολύ φιλόξενη χώρα. Η Costa Navarino είναι ένα εκπληκτικό μέρος, έχει ό,τι μπορεί να θελήσεις κι ακόμη παραπάνω».

Ο Til Schweiger σχολίασε: «Είναι ένα μοναδικό μέρος, και θα μπορούσα να το σκεφτώ ως σκηνικό για την επόμενη ταινία μου. Εξάλλου, μετά από το πρώτο μου ταξίδι στην Ελλάδα πριν από 30 χρόνια, αποφάσισα να γίνω ηθοποιός».

Η dr. Auma Obama είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ ευγνώμων για τη συνεχή σας υποστήριξη. Μέχρι τώρα έχω μπορέσει να πετύχω πολλά με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί. Αυτήν την περίοδο, ολοκληρώνουμε ένα εκπαιδευτικό κέντρο για νέους στην ανατολική Κένυα, όπου μπορούν να λάβουν επαγγελματική κατάρτιση».

Το άρθρο Μεσσηνία: 750.000€ συγκεντρώθηκαν από τουρνουά γκολφ για φιλανθρωπικό σκοπό! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα