Μέγκαν Φοξ Αθήνα: Στο Allou η πανέμορφη ηθοποιός

Στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» επέστρεψε η Μέγκαν Φοξ με τον σύντροφό της Machine Gun Kelly. Τα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» στην συμπρωτεύουσα, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία και Μέγκαν Φοξ, έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, με την διάσημη ηθοποιό να πηγαινοέρχεται σε Θεσσαλονίκη

και Αμερική, ανάλογα με τις υποχρεώσεις. Βέβαια, έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από τη Σαντορίνη, όπου απόλαυσε μερικές χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό της.

Σε escape room με τον σύντροφό της η Μέγκαν Φοξ – «Τα σπάτε»

Φαίνεται λοιπόν, πως η Μέγκαν Φοξ επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα, και στον ελεύθερο χρόνο της αποφάσισε να πάει μαζί με τον σύντροφό της σε ένα escape room και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του επέλεξαν να παίξουν στο δωμάτιο «Silent Hill». Σε ανάρτηση που έκανε η εταιρεία, δείχνει το διάσημο ζευγάρι, ντυμένο απλά, να ποζάρει χαμογελαστό ενώ στην λεζάντα αναφέρει: « Η Μέγκαν Φοξ και ο Machine Gun Kelly επισκέφθηκαν τα escape rooms μας και έπαιξαν το Silent Hill. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι τα σπάτε. Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε».

Σύμφωνα με την Daily Mail, την επόμενη ημέρα, το ζευγάρι βγήκε για ψώνια στη Θεσσαλονίκη παρέα με τους τρεις γιους της Μέγκαν από τον γάμο της με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, αλλά και την κόρη του ράπερ. Μαζί τους ήταν πιθανότατα και η νταντά των παιδιών.

Σύντομη βόλτα και στην Αθήνα – Σε πάρκο ψυχαγωγίας

Το διάσημο ζευγάρι δεν αρκέστηκε όμως μόνο στην συμπρωτεύουσα και ταξίδεψε, έστω και για λίγο, στην Αθήνα, όπου ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε στο Allou Fun Park.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allou! Fun Park (@alloufunparkgr)

Keywords
Τυχαία Θέματα