Με «βαριά καρδιά» από τον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα έγινε δεκτή η παραίτηση Βοσνιάδη

Παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του, με την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» παραιτήθηκε από το πόστο του.

Τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας οδήγησαν τον κ. Βοσνιάδη στο να υποβάλει την παραίτησή του. Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής, έκανε δεκτή την παραίτηση του Έλληνα τεχνικού.

Η δήλωση του Σταμάτη Βελλή:

«Σήμερα αναγκάζομαι με ειλικρινή λύπη να αποδεχθώ την παραίτηση του προπονητή της ομάδας μας Αλέκου Βοσνιάδη.

Η μόνη ευθύνη που του καταλογίζω από την προετοιμασία έως σήμερα είναι ότι υπήρξε πολύ ευγενής και ανεκτικός σε συμπεριφορές παικτών της ομάδας μας, αγωνιστικές και μη. Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό είναι λάθος.

Επ’ ευκαιρίας θα πω και μερικά λόγια που καλό είναι να τα διαβάσουν προσεκτικά όλοι όσοι τους αφορούν.

Στην ομάδα μας έγιναν αρκετά λάθη κατά τον καταρτισμό της το καλοκαίρι. Την ευθύνη για αυτά την γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι την έχουν: Ο Τεχνικός Διευθυντής, ο προπονητής και φυσικά τελικά εγώ ο ίδιος, διότι αυτοί επέλεξαν τους παίκτες και εγώ επέλεξα αυτούς. Αυτή τη στιγμή αυτά τα λάθη δεν διορθώνονται.

Όμως, ανεξαρτήτως αυτού, αυτοί που επελέγησαν οφείλουν να δίνουν το 101% των όποιων δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα. Κάτι που πασιφανώς δεν έχει γίνει ως σήμερα. Η ευθύνη για αυτό είναι αποκλειστικά δική τους, διότι η ομάδα τους τα παρέχει όλα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτούς. Μερικοί παρεξήγησαν την ευγένεια του προπονητή τους, την συνέπεια μας απέναντι τους, την καλή μας διάθεση να επιλύουμε όποιο πρόβλημα έχουν και την ανοικτή επαφή μας μαζί τους και τα εξέλαβαν ως «αδυναμία» η «αφέλεια». Πλανώνται όμως πλάνη οικτρά. Και θα το αντιληφθούν σύντομα αυτό. Τους προειδοποιώ για τελευταία φορά ότι από δω και πέρα θα τύχουν συμπεριφοράς αντίστοιχη της δικής τους.

Εύχομαι στον κύριο Βοσνιάδη (το Κύριος με κεφαλαίο Κάπα) ότι καλύτερο για την συνέχεια και δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι του αναλογεί πολύ μεγάλο μερίδιο που ο Απόλλων βρίσκεται στην Superleague μετά από 13 ολόκληρα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα