Με Μίλαν απόψε ο Ολυμπιακός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με πρώτο αντίπαλο τη Μίλαν ξεκινά απόψε την προσπάθειά του ο Ολυμπιακός στο International Champions Cup, σε μια αναμέτρηση που θα γίνει στο Τορόντο και θα αρχίσει στις 3 μετά τα μεσάνυχτα με μετάδοση από το Novasports 1. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό φιλικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας

με τον Μπαλοτέλι και την παρέα του.

Ο προπονητής των «ροσσονέρι» Πίπο Ιντσάγκι αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, λέγοντας πως «αποδεικνύει ότι οι μεγάλοι παίκτες γίνονται και μεγάλοι προπονητές», προσθέτοντας ότι «έχω πάρει στοιχεία από τον τρόπο δουλειάς του στον Ολυμπιακό για να τα χρησιμοποιήσω στη δική μου δουλειά στη Μίλαν».

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο Τορόντο χθες το βράδυ και έκαναν προπόνηση λίγες ώρες αργότερα για το παιχνίδι στο οποίο είναι πιθανόν να κάνει το ντεμπούτο του και ο νεαποκτηθείς Αρτούρ Μαζουακού.

Το γήπεδο αναμένεται να κατακλυσθεί από ομογενείς, αντιπροσωπεία των οποίων υποδέχτηκε την αποστολή στο αεροδρόμιο της πόλης, προσφέροντας ανθοδέσμη στον Μίτσελ και στα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας, ενώ θα είναι και πολλοί ιταλοί που ζουν στον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Το άρθρο Με Μίλαν απόψε ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα