Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Επιδιώκει να αποτρέψει τις επενδύσεις στην Ελλάδα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το Μαξίμου και τον χαρακτηρίζει εθνικά επικίνδυνο με αφορμή τα όσα είπε περί εκλογών, στην ομιλία του στο ΕλληνοΑραβικό συνέδριο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού, γίνεται αναφορά στο αίτημα Μητσοτάκη -ενώπιον Αράβων επενδυτών για εκλογές- σε αντιδιαστολή με την διαπίστωση λίγο αργότερα του πρόεδρο της ΝΔ ότι η παρατεταμένη εκλογολογία βλάπτει

σοβαρά την οικονομία. Κατά την κυβέρνηση, αυτή η αντίφαση επιβεβαιώνει την «επικινδυνότητα» του κ. Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου

Ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές από Άραβες επενδυτές, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει τον ίδιο και τον περίγυρό του.

Ότι όμως έφτασε στο έσχατο σημείο να προσπαθεί να τους αποτρέψει από επενδύσεις στην Ελλάδα, ισχυριζόμενος πως η οικονομία βρίσκεται σε αδιέξοδα (!) και πως η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος βλάπτει την οικονομία, ενώ είναι ο ίδιος που ζητά εκλογές εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, επιβεβαιώνει πως είναι εθνικά επικίνδυνος.

Ας αφήσει επιτέλους κατά μέρος το αμόκ του εναντίον της χώρας και ας ασχοληθεί με τα μείζονα ζητήματα, όπως αρμόζει στο θεσμικό του ρόλο. Από τη στάση της ΝΔ στα νομοσχέδια υλοποίησης των μέτρων ελάφρυνσης, μέχρι τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές τομές στην Συνταγματική Αναθεώρηση και φυσικά την αλλαγή του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Το άρθρο Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Επιδιώκει να αποτρέψει τις επενδύσεις στην Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα