Μαρίνα Πατούλη γενέθλια: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη Αττικής

Μαρίνα Πατούλη γενέθλια: Ένα βαρύ ζεϊμπέκικο για την Μαρίνα Πατούλη του που είχε τα γενέθλιά της χόρεψε ο Γιώργος Πατούλης. Για χάρη της συζύγου του, ο περιφερειάρχης Αττικής χόρεψε το «Δεν θα ξαναγαπήσω» που έχει ερμηνεύσει ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης. Το οπτικό υλικό ανέβασε στα social media o Γιώργος Τσαλίκης.

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, ήταν ντυμένη στα λευκά και με γιορτινή διάθεση άκουσε τον Γιώργο Τσαλίκη να ερμηνεύει για χάρη της το «Happy Birthday» ενώ η

ίδια χόρευε και χαμογελούσε ασταμάτητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στις Βρυξέλλες, όπου ο σύζυγός της εξελλέγη αντιπρόεδρος της επιτροπής των περιφερειών.

H ανάρτηση για τα γενέθλιά της

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής έκλεισε τα 51 της χρόνια. Για την ημέρα των γενεθλίων ανέβασε μια φωτογραφία με ντραπέ metallic τουαλέτα αλλά και άλλες από την έκπληξη που της ετοίμασαν στο γραφείο της. Σημειώνουμε ότι η Πατούλη είναι πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να αγαπάς και να αγαπιέσαι!!!! Μια υπέροχη έκπληξη με περίμενε πρωί πρωί στο γραφείο που γέμισε την ψυχή μου αγάπη, χαρά κ υπέρτατη συγκίνηση! Οι άνθρωποι που εμφανίζονται στη ζωή μας,είναι οι πυξίδες προς τον προορισμό της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Ευχαριστώ αυτούς τους πολύτιμους συνοδοιπόρους και μέλη της μεγάλης οικογένειας του #ΟμιλουUnescoVP για κάθε υπέροχη στιγμή που ζω μαζί τους. Σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ!!”, έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα