Μάργκοτ Ρόμπι ταινίες: Η επιστροφή της Harley Quinn σε νέο ρόλο

Μάργκοτ Ρόμπι ταινίες: Στο νέο teaser του «Birds of Prey» η Harley Quinn, δηλαδή η Μάργκοτ Ρόμπι, δηλώνει ότι έχει ξεπεράσει τους κλόουν. Πριν ξεκινήσει η προβολή του «Αυτό: Κεφάλαιο 2», η οθόνη γεμίζει κόκκινα μπαλόνια και ακούγεται το χαρακτηριστικό τρομαχτικό μουσικό θέμα του κλόουν Πένιγουαϊζ. Μόνο το σήμα της DC Comics μας μπερδεύει λίγο, και ο λόγος ύπαρξής του εξηγείται αμέσως μετά: Η Μάργκοτ Ρόμπι

ως Harley Quinn παίρνει το σφυρί της, σπάει τα μπαλόνια και μας λέει πως έχει ξεπεράσει τους κλόουν. Είναι το νέο teaser της ταινίας «Birds of Prey» – για την ακρίβεια, ο πλήρης τίτλος της ταινίας είναι «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)»

Αυτό, όπως και το προηγούμενο, κρατάει ελάχιστα δευτερόλεπτα και ίσα που κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ταινίας (ή, τουλάχιστον, τους περισσότερους): τη Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ ως Huntress, τη Τζούρνι Σμολέτ-Μπελ ως Black Canary, την Έλα Τζέι Μπάσκο ως Κασάντρα Κέιν (το μελλοντικό Batgirl), τη Ρόζι Περέζ ως ντετέκτιβ Ρενέ Μοντόγια, τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ως «κακό» Black Mask και τον Κρις Μεσίνα ως επίσης «κακό» Βίκτορ Ζαζ. Η επιτυχία της Ρόμπι ως Harley Quinn στην «Ομάδα Αυτοκτονίας» το 2016 έκανε επιβεβλημένη την επιστροφή της στο ρόλο, και στο «Birds of Prey» που θα δούμε στις 7 Φεβρουαρίου 2020 η Quinn φέρνει μαζί της μια ολόκληρη ομάδα από αντι-ηρωίδες γνωστές από τα κόμικ της DC. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ταινία αυτή δεν θα έχει καμία σχέση στο ύφος με το επερχόμενο – και ήδη βραβευμένο – «Τζόκερ».

Μάργκοτ Ρόμπι ταινίες: Τα πρόσωπα που θα δούμε στο πλευρό της πρωταγωνίστριας

Τρία χρόνια μετά το Suicide Squad που μας γνώρισε τη Harley Quinn, η Μάργκοτ Ρόμπι επιστρέφει στο ρόλο με το Birds of Prey. Το πρώτο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Τρίτης με την πρωταγωνίστρια να αναφέρει από την αρχή τον χωρισμό της με τον Joker (του Jared Leto). «Με τον Τζόκερ χωρίσαμε» λέει χαρακτηριστικά η Harley Quinn κόβοντας τα μαλλιά της και πετώντας μαχαίρια στο σκίτσο του. «Ήθελα μια καινούργια αρχή. Και όπως φάνηκε δεν ήμουν η μόνη κοπέλα στη Γκόθαμ που ήθελε να χειραφετηθεί».

Στη νέα ταινία θα τη δούμε να συνεργάζεται με τις Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary (Jurnee Smollett-Bell) και Renee Montoya (Rosie Perez) με στόχο να προστατεύσουν την Cassandra Cain (Ella Jay Basco) από τον βαρόνο του εγκλήματος, Black Mask (Ewan McGregor).

Μάργοτ Ρόμπι ταινίες: Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας Birds of Prey
Keywords
Τυχαία Θέματα