«Μάντεψε τον γκέι»: Ρώσος πολιτικός με ομοφοβικές απόψεις παρουσιάζει trash ριάλιτι

Ο Ρώσος πολιτικός, Βιτάλι Μιλόνοφ, διαβόητος για τις ομοφοβικές απόψεις του, συμπαρουσιάζει το ριάλιτι «I’m Not Gay», όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να μαντέψουν ποιος είναι ο γκέι ανάμεσά τους.  Μέλος της Δούμας, ο Μιλόνοφ είναι ένας από τους πιο ομοφοβικούς πολιτικούς στη Ρωσία. Μεταξύ άλλων, ήταν ο «αρχιτέκτονας» του ντροπιαστικού νόμου που ποινικοποιούσε «την προώθηση μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» σε ανήλικους. Έχει προτείνει τη «στείρωση» των γκέι και την απομόνωσή τους σε καταφύγια, όπως οι γάτες.

Ενώ όταν το 2019 ρωτήθηκε, σε επεισόδιο του Reggie Yates’ Extreme, αν πίστευε πως οι γκέι είναι επικίνδυνοι, απάντησε: «Ένα σκ@@ο δεν είναι επικίνδυνο, αλλά είναι δυσάρεστο να το βλέπεις στους δρόμους».

forcing myself to stop watching the russian “i’m not gay” show but these opening credits have SENT ME pic.twitter.com/Es0WX8yPjM

— the morally corrupt juan barquin (@woahitsjuanito) April 26, 2022

Η νέα αυτή εκπομπή είναι έμπνευση του μπλόγκερ Αμιράν Σαρντάροφ που πρόβαλε το πρώτο επεισόδιο στο κανάλι του στο YouTube την περασμένη Δευτέρα. Στο ριάλιτι συμμετέχουν οκτώ άνδρες, επτά στρέιτ κι ένας γκέι, που ζουν σε μια αγροικία μαζί. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φέρνουν σε πέρας διάφορες προκλήσεις για να «αποδείξουν» πόσο στρέιτ είναι. Στο τέλος κάθε επεισοδίου βγάζουν από το παιχνίδι εκείνον που θεωρούν πως είναι γκέι.

Vitaly Milonov, the State Duma deputy who spearheaded Russia’s ban on “gay propaganda,” is cohosting a YouTube show called “I’m not gay,” where 8 contestants’ heterosexuality is tested & there are elimination rounds to find the one gay guy. https://t.co/OgQj51W4Dw pic.twitter.com/1QJ2UKX7ZA

— Kevin Rothrock (@KevinRothrock) April 26, 2022

Αν επιλέξουν το σωστό άνθρωπο, μοιράζονται το έπαθλο των 25.000 ευρώ. Αν όχι, το έπαθλο παίρνει ο γκέι παίκτης που αποκαλύπτεται. Ακόμη πιο ντροπιαστικές από το ίδιο το πρότζεκτ είναι οι προκλήσεις που καλούνται να ξεπεράσουν οι συμμετέχοντες για να αποδείξουν τον «ανδρισμό» τους. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται επίδειξη μόδας με speedo, στριπτίζ τόσο με άνδρες όσο και γυναίκες, αλλά και άγγιγμα οπισθίων χωρίς οπτική επαφή ώστε να μαντέψουν αν ανήκει σε γυναίκα ή άνδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντεψε, Ρώσος,mantepse, rosos