Μανωλάς για Ρονάλντο: Θα δούμε στο γήπεδο…!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Κώστας Μανωλάς σχολίασε τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Πορτογάλο άσο.

Ο Κώστας Μανωλάς κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Ο διεθνής Έλληνας άσος θα αντιμετωπίσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο ιταλικό πρωτάθλημα, δηλώνοντας έτοιμος γι’ αυτή τη «μάχη».

«Το γήπεδο θα

δείξει ποιος είναι ο πιο δυνατός. Είναι πολύ δυνατή, αλλά θα πρέπει να φανεί αυτό στο γήπεδο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα», τόνισε αρχικά ο αμυντικός της Ρόμα για τη Γιουβέντους, η οποία ανεβαίνει επίπεδο αυτό το καλοκαίρι.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι πιο γρήγορος, αυτός ή ο Πορτογάλος, απάντησε: «Στο γήπεδο θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος, είμαι έτοιμος να αποδεχτώ την πρόκληση».

Ο Κώστας Μανωλάς πρόσθεσε για τον Ρονάλντο: «Είναι ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο, μαζί με τον Μέσι. Έχει βάλει πάνω από 100 γκολ στο Champions League, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν».

Για το μέλλον του σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος στη Ρώμη. Θέλω να μείνω εδώ και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Στην Καλαμάτα γιορτάζουν το deal Ρονάλντο και Ανιέλι (pic)

Το άρθρο Μανωλάς για Ρονάλντο: Θα δούμε στο γήπεδο…! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα