Μανωλάς – Νάπολι: Napolitano vero! (vid)

Μανωλάς – Νάπολι: Ο Κώστας Μανωλάς ετοιμάζει τα πράγματά του για τη Νάπολι. Αυτή τη φορά δεν είναι ούτε φήμη ούτε πληροφορία. Είναι πραγματικότητα. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ρόμα θα αμείβεται μάλιστα με 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τη συμφωνία των δύο ομάδων για τη μεταγραφή γνωστοποίησε μέσω social media ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτζιο Ρομάνο. Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 34 εκατ. ευρώ και ανάμεσα στα ανταλλάγματα συμπεριλαμβάνεται και η αγορά του Αμαντού Ντιαβαρά από την Ρόμα με 18 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ.  ευρώ μπόνους.

Η

είδηση έκανε το γύρο της Ιταλίας στα περισσότερα μέσα ενημέρωσης και όλα δείχνουν ότι απομένει το τυπικό της συμφωνίας και η ανακοίνωση από τους «παρτενοπέι». Τη μεταγραφή επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με δηλώσεις του στη «Sport Mediaset». Χαρακτηριστικά τόνισε: «Όλες οι καλές ομάδες ξεκινάνε από μια εξαιρετική άμυνα. Ο Μανωλάς και ο Κουλιμπαλί θα φτιάξουν ένα εξαιρετικό δίδυμο, όπως είχαμε ξανά στο παρελθόν».

Πέντε χρόνια στη Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς πέρασε μια πενταετία στη Ρόμα δίχως να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Στις 26 Αυγούστου του 2014 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τους «τζιαλορόσι». Κόστισε τότε 13 εκατ. ευρώ και ήταν η δεύτερη πιο ακριβή για Ελληνα ποδοσφαιριστή έπειτα από εκείνη του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ με περίπου 15,2 εκατ. ευρώ. Στη Ρόμα έπαιξε βασικός σε όλο αυτό το διάστημα φτάνοντας συνολικά 206 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 8 γκολ και 7 ασίστ.

Kostas Manolas from AS Roma to Napoli: here we go! Agreement reached for €34M. Amadou Diawara will to AS Roma from Napoli as part of the deal for €18M + €2M add ons. #transfers #Napoli #Roma

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 26, 2019

Η σπουδαιότερη στιγμή του Μανωλά στην καριέρα του με την ιταλική ομάδα ήταν αναμφίβολα το γκολ που πέτυχε στον περσινό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα στο «Ολίμπικο», όταν διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με κεφαλιά χαρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά. Στη Νάπολι θέλει να κατακτήσει τους τίτλους που δεν κατάφερε να κερδίσει με τη φανέλα της Ρόμα. Στην εθνική Ελλάδας είναι μόνιμο στέλεχος τα τελευταία έξι χρόνια με 39 συμμετοχές και 1 γκολ. Δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού στον οποίο θέλει να επιστρέψει λίγο πριν κρεμάσει τα παπούτσια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα