Μάγεψε την Ευρώπη με την «πληγωμένη» του καρδιά και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο νικητής της φετινής Eurovision, Salvador Sobral, εισήχθη στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση λόγω του προβλήματος με την καρδιά.

Σύμφωνα με το ισπανικό Hola! ο Πορτογάλος καλλιτέχνης έγινε δεκτός στο νοσοκομείο της Santa Cruz, που βρίσκεται κοντά στη Λισαβόνα και είναι σε μηχανική υποστήριξη.

Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και φαίνεται πως θα παραμείνει εκεί μέχρι να βρεθεί μόσχευμα.

Λόγω του ιατρικού

απορρήτου, το νοσοκομείο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει όσα γράφονται για τους τρεις μήνες ζωής, ενώ πηγές από το περιβάλλον του Salvador Sobral αναφέρουν:

«Τα μηχανήματα τον βοηθούν στις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού και, έτσι, η κατάστασή του είναι λιγότερο ριψοκίνδυνη».
Μάλιστα, πριν μερικές μέρες ο Πορτογάλος καλλιτέχνης ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες του, επιβεβαιώνοντας πως η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ εύθραυστη, με συνέπεια να αφήσει για λίγο τη μουσική. «Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη», είχε πει στην τελευταία του συναυλία, με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε τη συμμετοχή του στη φετινή Eurovision με την μπαλάντα του «Amar Pelos Dois»

Το άρθρο Μάγεψε την Ευρώπη με την «πληγωμένη» του καρδιά και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα