Λουτράκι διπλό φονικό: Ο δράστης άφησε πίσω την “ταυτότητά” του

Λουτράκι διπλό φονικό: Αποτυπώματα πάνω σε σταθερά αντικείμενα του θεωρούμενου έως τώρα βασικού υπόπτου για τη διπλή δολοφονία του ζευγαριού στο Λουτράκι, καθιστούν τον 45χρονο Αλβανό καταζητούμενο, ως δράστη, πλέον, του στυγερού, προμελετημένου εγκλήματος, που συντάραξε την ελληνική κοινωνία.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, από την πρώτη φάση των ερευνών στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του καταζητούμενου σε σταθερά αντικείμενα του μικρού σπιτιού όπου βρέθηκαν δολοφονημένη η Σβετλάνα από την Ουκρανία

και ο άτυχος φαρμακοποιός από το Λουτράκι, ζευγάρι όχι για περισσότερες από δέκα πέντε ημέρες.

Η ανεύρεση των αποτυπωμάτων είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την Αστυνομία, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου που χειρίζονται την υπόθεση, γνωρίζουν από διασταυρωμένες πληροφορίες ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε περάσει την αυλή του μικρού εξοχικού, όπου η 43χρονη Σβετλάνα, προσπαθούσε να βρει στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης, μετά τα μαρτύρια που είχε βιώσει από αυτόν. Γιατί είναι γεγονός ότι ο δράστη, με ποινικό παρελθόν για συμμετοχή σε ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών, την πίεζε αφόρητα, την απειλούσε, την χτυπούσε. Μέχρι του σημείου σε κάποια στιγμή να χρειαστεί και η μετάβασή της σε νοσοκομείο όπου όταν ρωτήθηκε για τα τραύματά της, δεν ανέφερε το παραμικρό για τον δράστη.

Η Σβετλάνα πάλεψε μαζί του

Εκείνος όμως, σύμφωνα με τη σύνθεση των στοιχείων των αστυνομικών, τυφλωμένος από ζηλοφθονία, έφθασε στο Λουτράκι, εντόπισε σαν σκιά την Σβετλάνα που είχε αφήσει πίσω της την ολέθρια σχέση μαζί του, την ακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου όταν πήγε στο μικρό σπίτι στο Φλάμπουρο, μαζί με τον 42χρονο φαρμακοποιό, παρακολούθησε όλες τις κινήσεις τους πίσω από ένα δέντρο, όσο βρίσκονταν στη βεράντα και όταν μπήκαν στο σπίτι, έκανε την εισβολή.

Ο άτυχος φαρμακοποιός, όπως ήταν γυρισμένος με την πλάτη στην πόρτα, δεν τον είδε και έτσι αιφνιδιάστηκε. Διαπιστώθηκε ότι έφερε δύο χτυπήματα που καταφέρθηκαν πισώπλατα με γεωργικό εργαλείο. Η Σβετλάνα όμως πάλεψε μαζί του και αυτό μαρτυρούν ευρήματα του ιατροδικαστή που έκανε τις νεκροτομές των σορών του άτυχου ζεύγους.

Αλλά δεν τα κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του. Ο δράστης προσπάθησε να εμφανίσει τη διπλή δολοφονία ως έργο ληστών! Άρπαξε τα προσωπικά τους αντικείμενα, τα κινητά τηλέφωνα και άλλα και τα έκαψε μέσα στο αυτοκίνητο ης άτυχης Σβετλάνας. Από το σημείο που έγινε η πυρπόληση δεν είναι γνωστό ακόμη με τι αυτοκίνητο διέφυγε.

Δεν γνώριζε κανείς το αυτοκίνητό του

Είχε φροντίσει καμία από τις φίλες της Σβετλάνας να μη γνωρίζει τη μάρκα και το χρώμα καν του αυτοκινήτου με το οποίο κινείτο . ‘Ενα όχημα που είχε, το πούλησε πριν από ένα χρόνο και κανείς δεν ήξερε ποιο ήταν το επόμενο. Κι έτσι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορινθίας έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε τουλάχιστον είκοσι αυτοκίνητα που κινήθηκαν στους δρόμους που γειτνιάζουν με το μικρό εξοχικό τι επίμαχες ώρες της διπλής δολοφονίας.

Ο Αλβανός υπήκοος τον οποίο η Σβετλάνα είχε γνωρίσει και συνδεθεί μαζί του όταν ζούσε στη Μύκονο όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της 20χρονης κόρης της, φοιτήτριας του Πανεπιστημίου, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω της εμπλοκής του στις υποθέσεις των ληστειών και των ναρκωτικών.

Δύσκολη η διαφυγή

Έτσι, θα ήταν αδύνατο να διαφύγει από τη χώρα μέσω των θεσμοθετημένων εξόδων καθώς το όνομά του είναι στη σχετική λίστα. Επίσης, η Alphafreepress αποκαλύπτει ότι σε χρόνο βεβαίως προγενέστερο της διπλής δολοφονίας, κατάφερε και εξαπάτησε και τις δικαστικές και αστυνομικές Αρχές. Έπρεπε να δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου καθώς είχε δηλώσει στην περιοχή αυτή διεύθυνση κατοικίας. Όμως όταν οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση αυτή, διαπίστωσαν ότι πιθανότατα δεν είχε διαμείνει ποτέ εκεί!!!

Πιστεύεται ότι ο καταζητούμενος κρύβεται εντός της χώρας, πιθανότατα στην Αττική και οι έρευνες συνεχίζονται. Για παν ενδεχόμενο ωστόσο έχει εκδοθεί Ερυθρά Αναγγελία που σημαίνει ότι απαγορεύεται η είσοδός του σε όλα τα κράτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα