Ληστεία μετά φόνου δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο 83χρονου στο Πικέρμι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έλειψε για λίγη ώρα από το σπίτι της στο Πικέρμι κι όταν επέστρεψε βρήκε τον 83χρονο σύζυγό της νεκρό, από χτυπήματα που είχαν καταφέρει άγνωστοι δράστες!

Η φρικτή αποκάλυψη έγινε λίγο πριν από τις 10 χθες τη νύχτα, όταν η ηλικιωμένη, γύρισε από μία κοινωνική υποχρέωση. Παρατήρησε ότι η πόρτα του σπιτιού ήταν μισάνοιχτη, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που είχε συμβεί το διάστημα της απουσίας της.

Προχωρώντας στο εσωτερικό, όπως είπε σοκαρισμένη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, στο καθιστικό εντόπισε νεκρό τον 83χρονο άνδρα της και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που έφθασαν στο Πικέρμι, διαπίστωσαν ότι το θύμα είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Οι είσοδοι και τα παράθυρα του σπιτιού δεν είχαν ίχνη παραβίασης. Ο ηλικιωμένος φαίνεται να είχε ανοίξει στους δολοφόνους του. Το πιθανότερο ότι τον παραπλάνησαν.

Το εσωτερικό του σπιτιού παρουσίαζε ίχνη έρευνας από τους δράστες. Ο ιατροδικαστής αναμένεται να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν πως πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ωστόσο εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Το άρθρο Ληστεία μετά φόνου δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο 83χρονου στο Πικέρμι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords