Λεβέντης: Ο Τσίπρας μπορεί να πουλήσει και την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ο Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «μπορεί να πουλήσει ακόμα και την Ακρόπολη για να μείνει λίγο ακόμη

στην εξουσία». .

«Οι άνθρωποι που νιώθουν ότι δεν θα επανεκλεγούν θα κάνουν τα πάντα», σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Ο κίνδυνος για την Ελλάδα είναι ο Τσίπρας με την αρχομανία του και την εμμονή του σε πράγματα που δεν γίνονται», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, κίνδυνο εξαιτίας «της αλαζονείας του ότι αυτή η οικογένεια βγάζει πρωθυπουργούς», ενώ αναφερόμενος στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχολίασε ότι «της γίνεται δημοσκοπική προώθηση για να γίνει δεκανίκι του Μητσοτάκη. Πέστε μου ένα άτομο καινούργιο που πάει στο ΠΑΣΟΚ».

Αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα, απέδωσε τις προκλήσεις Ερντογάν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη χώρα του και πρόσθεσε: «ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο αν πάρουμε τα μαχητικά F-35».

Το άρθρο Λεβέντης: Ο Τσίπρας μπορεί να πουλήσει και την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα