Λευτέρης Πανταζής – Τάκης Χατζής: Η μητέρα που δεν γνώρισε, η σύλληψη Σφακιανάκη και τα ναρκωτικά

Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Με μεγάλη παρουσία στο χώρο της μουσικής ο ΛΕΠΑ όπως είναι το ψευδώνυμό του, συνήθιζε να μας διασκεδάζει στις πίστες με τα τραγούδια του. Ελέω κορονοϊού όμως η διασκέδαση έχει μπει σε lockdown και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι να

ανοίξουν τα κέντρα διασκάδασης. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή ”Direct” και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, για την Άντζελα Δημητρίου, τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη και τα ναρκωτικά στον χώρο της νύχτας.

Λευτέρης Πανταζής: Η σύλληψη του Νότη και τα ναρκωτικά

«Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει στην οικογένειά του, διαφορετικά. Από αυτά που παίρνει, από αυτά που μαθαίνει, δεν ξέρεις τι έχει δει και τι παιδικά τραύματα έχει. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης με δυνατά τραγούδια. ‘Eτυχε να ξεκινήσει κοντά μου, δεν ξέρω αν το ξέρεις, στο Διογένης Παλλάς. Εκεί ξεκίνησε πρώτη φορά, έλεγε ένα τραγούδι, το “Πρώτη φορά γιορτάζω” τον βοήθησα, τον αγαπώ. Αυτός ο τραγουδιστής, που έχει κάνει τεράστια καριέρα, είναι ένας μοναχικός καβαλάρης. Έτσι θα τον κρίνω. Έχει τα δικά του πιστεύω και τη δική του δικαιοσύνη στο μυαλό του. Αυτά που λέει και κάνει. Εγώ τον δέχομαι σαν καλλιτέχνη.

Σαν άνθρωπο, αν δεν μου αρέσει δε θα κάνω παρέα. Αν μου αρέσουν μπορεί να κάνουμε και παρέα. Να κάνω και διάλογο. Σαν καλλιτέχνης είναι από τους καλύτερους. Έχει πολύ καλό ρεπερτόριο» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ σε εκείνο το σημείο ο Tάκης Χατζής τον ρώτησε αν η νύχτα έχει ναρκωτικά, με τον Λευτέρη Πανταζή ν’ απαντά: «Η μέρα δεν έχει; Παντού υπάρχουν. Και στον δικό μας χώρο υπάρχουν», ενώ είπε πως για παλιούς τραγουδιστές έδινε λεφτά για να ζήσουν ή να τους κηδέψουν».

Λευτέρης Πανταζής: Τι είπε για την μητέρα του

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του και την οικογένεια του. «Εγώ μόνος μου ξεκίνησα και τραγούδια έπαιρνα από τον κανέναν. Τραγούδια έπαιρνα από έναν στο συνεργείο που είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και έβαζα εγώ τη μουσική. Μου έδωσε την αλήθεια του και αυτή η αλήθεια έπιασε πολύ κόσμο. Έχω το κασελάκι και το κοιτάω κάθε μέρα, στο ορκίζομαι. Θα ήθελα να έχω τους γονείς μου κοντά μου να χαρούν και αυτοί μαζί μου. Εγώ δε γνώρισα τη μητέρα που με γέννησε. Η μητριά μου, όμως, ήταν δυο φορές μάνα. Ο μπαμπάς μου έφυγε στα 19 μου, μου έδωσε την ευχή του».

Τέλος, ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε και στα δικά του προσωπικά πάθη. «Εγώ δεν είμαι άγιος, είμαι άνθρωπος, όμως δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά, αγαπάω τις γυναίκες και το τραγούδι, ας πεθάνω από αυτά» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα