Λεύκανση στα δόντια: Ποια φυσικά προϊόντα να χρησιμοποιήσετε

Λεύκανση στα δόντια: Η καλή διάθεση είναι ο πιο ωραίος τρόπος για να αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα. Γι’αυτό όλοι θέλουμε τα δόντια μας να είναι λευκά και το χαμόγελό μας να αστράφτει. Για ένα σίγουρο αποτέλεσμα μία επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι η ιδανική, ωστόσο υπάρχουν κάποια tips που μπορούμε να κάνουμε και στο σπίτι για να δούμε τα δόντια μας να ασπρίζουν.

1. Καλό είναι να αποφεύγουμε τους καφέδες και τσάι, καθώς πρόκειται για ροφήματα που αφήνουν λεκέδες στα δόντια. Επίσης και τα ανθρακούχα ποτά επιβαρύνουν τα δόντια, αφού είναι

ιδιαίτερα όξινα με συνέπεια να διαλύουν τα ανώτερα στρώματα του δοντιού. Στη λίστα είναι φυσικά και το κάπνισμα, καθώς οι καφέ κηλίδες που δημιουργούνται από τη νικοτίνη είναι πολύ δύσκολο να φύγουν.

2. Φρούτα. Ένας τρόπος για να ασπρίσουν τα δόντια είναι τα τρίψει με φρούτα, όπως οι φράουλες.  Ο χυμός και ο πολτός των κόκκινων φρούτων χρησιμεύει ως λευκαντικό.

3. Κρέμα με αλάτι και λεμόνι. Ανακάτεψε λίγο αλάτι με σταγόνες λεμονιού μέχρι να γίνει πάστα και τοποθέτησε τη στα κίτρινα σημεία των δοντιών. Περίμενε μέχρι να δράσει αλλά όχι περισσότερο από μισό λεπτό. Ξέπλυνε καλά το στόμα σου και μετά από λίγο χρονικό διάστημα βούρτσισε τα κανονικά.

4. Φλούδα πορτοκαλιού. Αν την τρίψεις την στα δόντια σου, αυτή θα κάνει τα δόντια πιο λευκά.

5. Μαγειρική σόδα με λίγο αλάτι. Κάνε μία πάστα και άπλωσε την στα δόντια. Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά.

Εννοείται πως δεν ξεχνάμε ποτέ το καλό βούρτσισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα