Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στον πόντο!

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, στο Ζοσέ Ζορίγια. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην  14η θέση έχουν 7 βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Διανύουν μια κακή σεζόν. Σήμερα θα βάλουν δύσκολα στην Μπάρτσα και θα μπουν για να πάρουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχονται από την ήττα με την Βαλένθια και θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην δεύτερη θέση και η νίκη σήμερα είναι ζωτικής σημασίας. Θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν

να μειώσουν στον ένα βαθμό από την μεγάλη της αντίπαλο, Ρεάλ. Οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν μπορέσει να βρουν τα πατήματα τους. Προέρχονται από ένα σερί δύο νικών και θέλουν να το αυξήσουν.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τα αλλα παιχνίδια

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Οσασούνα υποδέχεται την Θέλτα, στην Παμπλόνα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση και δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Στο προηγούμενο παιχνίδι γνώρισαν μια βαριά ήττα από την Μπέτις και θέλουν τη νίκη για να τονώσουν την ψυχολογία τους. Η Θέλτα βρίσκεται στην 16η θέση και έχει τέσσερις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από ισοπαλία με την Ατλέτικο και θέλει τη νίκη για να αυξήσει περισσότερο την διαφορά της από τις τελευταίες θέσεις.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μπέτις, στο Γουάντα Μετροπολιτάνο. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην 3η θέση και θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Προέρχονται από ισοπαλία με την Θέλτα και θέλει να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί. Από την άλλη, η Ρεάλ Μπέτις βρίσκεται στην 13η θέση και έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο, θα βάλει δύσκολα στην Ατλέτικο.  Προέρχονται από την μεγάλη νίκη εναντίον της Οσασούνα και θέλουν να κερδίσουν και σήμερα.

Δείτε ακόμη: ΠΑΟΚ: Η άλλη πτυχή της απόφασης του CASΠαίρνει πίσω τους 7 βαθμούς κατά πάσα βεβαιότητα και η ΞάνθηΒρίσκει …φωτιά ο Προμηθέας
Keywords
Τυχαία Θέματα