Λα Λίγκα – προαναγγελία: Euro-fighters!

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 36η αγωνιστική της  Λα Λίγκα. Η Αλαβές υποδέχεται την Χετάφε, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση και έχουν τρεις βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Θέλουν τη νίκη απόψε για να μεγαλώσουν περισσότερο την διαφορά και να έχει τον πρώτο λόγο στην παραμονή τους.

Από την άλλη, η Χετάφε βρίσκεται στην 6η θέση, δύο βαθμούς μπροστά από την Μπιλμπάο. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες

να θέλουν οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Ρεάλ για το +4

Η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Σοσιεδάδ, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τα «κίτρινα υποβρύχια» βρίσκονται στην 5η θέση με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Χετάφε. Ενώ, η βάσκικη ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση, ένα βαθμό πίσω από την μεγάλη της αντίπαλο, Μπιλμπάο. Θα κυνηγήσει τη νίκη που θα την φέρει στην 7η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ (όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της Ισπανίας).

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, η Γρανάδα αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Νουέβο Λος Κάρμενες». Η Ρεάλ νιώθει την “ανάσα” της Μπάρτσα καυτή στο -1 και με νίκη παίρνει πάλι σαφές προβάδισμα τίτλου! Ακόμα και με ισοπαλία, πάντως, μένει στο +2 και έχει και τη διαφορά τερμάτων υπέρ της.

Δείτε ακόμη: Ισόπαλες 2-2 Νάπολι και ΜίλανΗ Λεγκανές κέρδισε τη Βαλένθια 1-0 και ελπίζει σε σωτηρία!Άλωσε το “Καραϊσκάκης”, 0-1 τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα