Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ο τίτλος …είναι λευκός

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τρίτη γκέλα σε διάστημα λίγων ημερών για την Μπαρτσελόνα που χάνει το πρωτάθλημα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε όρθια στο Καμπ Νου 2-2. Πλέον αν η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει την Χετάφε την Πέμπτη θα ανοίξει τη διαφορά στο +4 και ο τίτλος θα βαφτεί λευκός!

Μάλιστα, η γκέλα ολκής έγινε λίγο μετά το χαστούκι στο μπάσκετ. Ο σίγουρος τίτλος χάθηκε κι εκεί, αφού με καλάθι τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος η Μπασκόνια της πήρε το “σίγουρο” πρωτάθλημα! Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην μάχη τίτλου.

Η Μπαρτσελόνα γνωρίζοντας ότι παίζει το τελευταίο της χαρτί έκανε ένα καλό πρώτο μέρος. Το οποίο όμως δεν την βρήκε μπροστά στο σκορ.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τα γκολ και τα άλλα παιχνίδια

Ο Ντιέγκο Κόστα με αστείο αυτογκόλ έκανε το 1-0 (11’). Με πέναλτι της πλάκας που παραχώρησε ο Βιδάλ στον Καράσκο η Ατλέτι έκανε το 1-1 στο 15’ (Σαούλ με τη δεύτερη προσπάθεια). Το 2-1 της Μπάρτσα ήρθε με γκολ δώρο του Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος εκανε πέναλτι στον Σεμέδο και ο Μέσι με εκτέλεση Πανένκα στο 50’ έδωσε προβάδισμα στην Μπαρτσα. Με ακόμα ένα πέναλτι όμως ο Σαούλ ισοφάρισε στο 62’ σε 2-2 και γκρέμισε τα όνειρα των μπλαουγκράνα.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Σεβίλλη πέρασε σαν άνεμος από την έδρα της Λεγανές (0-3) και αποσπάστηκε με 5 βαθμούς στην μάχη για την 4η θέση και το τελευταίο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Όλιβερ Τόρες με δύο γκολ (23’, 35’). Η δε Μαγιόρκα σκόρπισε με 5-1 την Θέλτα και την πλησίασε στους 5 βαθμούς στη μάχη για την παραμονή. Ολα τα λεφτά το πέναλτι για γέλια (παρά το VAR) με το οποίο προηγήθηκε η Μαγιόρκα (δείτε το βίντεο)!

Δείτε ακόμη: Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ“Πέσιμο” για ληστεία και μαχαίρωμα άσου της Ντέρμπι!
Keywords
Τυχαία Θέματα