Κρατώντας ένα κομμάτι από drone ο Νετανιάχου προειδοποιεί το Ιράν (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κρατώντας στο χέρι ένα κομμάτι από drone, το οποίο είπε ότι ήταν από το ιρανικό που καταρρίφθηκε σε ισραηλινό έδαφος την προηγούμενη εβδομάδα, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έστειλε αυστηρή προειδοποίηση στην Τεχεράνη.

Στη Διάσκεψη του Μονάχου για την ασφάλεια, ο Νετανιάχου πήρε μαζί του στο βήμα το κομμάτι μετάλλου. «Κύριε Ζαρίφ, το αναγνωρίζετε;», ρώτησε τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν. «Θα έπρεπε, είναι δικό σας. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας, μαζί με ένα μήνυμα προς τους τυράννους της Τεχεράνης:

Μην δοκιμάζετε την αποφασιστικότητα του Ισραήλ», είπε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ο Νετανιάχου προειδοποίησε ότι αν χρειαστεί το Ισραήλ θα αναλάβει δράση κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας, όχι μόνο κατά των συμμάχων της στη Μέση Ανατολή, επαναλαμβάνοντας ότι η Τεχεράνη είναι η μεγαλύτερη απειλή παγκοσμίως.

«Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει στο καθεστώς να περάσει μια θηλιά τρόμου γύρω από το λαιμό μας. Θα αναλάβουμε δράση, εάν χρειαστεί, όχι μόνο εναντίον των πληρεξούσιων του Ιράν αλλά και του ίδιου του Ιράν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

"You can take back with you a message to the tyrants of Tehran: Do not test Israel’s resolve." Benjamin @Netanyahu delivers a fiery message to Iran. #MSC2018 pic.twitter.com/0stWa9yHYI

— dwnews (@dwnews) February 18, 2018

Το άρθρο Κρατώντας ένα κομμάτι από drone ο Νετανιάχου προειδοποιεί το Ιράν (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα