Κούστας – Μέρμηγκα: Γάμος βγαλμένος από παραμύθι, στο μαγικό Σορέντο (pics-vids)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Γάμος σαν παραμύθι στο μαγευτικό Σορέντο

Ο εφοπλιστής Dr Γιάννης Κούστας και η αγαπημένη του, Δήμητρα Μέρμηγκα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης με το σκηνικό να είναι γεμάτο χλιδή…

Με ένα ονειρικό νυφικό του οίκου Elie Saab που διέθετε ουρά πέντε μέτρων και ανάμεσα σε 250 καλεσμένους, όλη την ελίτ των επιχειρήσεων και της ναυτιλίας Ευρώπης και Αμερικής, το ζευγάρι σφράγισε τον έρωτά του.

Η νεαρή Δήμητρα, περιμένει το πρώτο της παιδί.

Αμέσως μετά την τελετή, που

πραγματοποιήθηκε στις 7 ώρα Ιταλίας, δόθηκε καθιστό δείπνο στους κήπους της παραμυθένιας βίλας Τritone στο Σορέντο.
Iταλική ήταν και η μουσική που έντυσε την βραδιά, ενώ το μοναδικό art de la table διέθετε κάτι από Italian chic με άσπρες και πράσινες ορντανσίες και αντίκες πορσελάνινα σερβίτσια.

Ο «γάμος της χρονιάς» το Σάββατο – Με φουσκωμένη κοιλίτσα η 25χρονη Δήμητρα

Οι τριήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκίνησαν σήμερα με τσάρτερ της Aegean που είχε ναυλώσει για τους καλεσμένους του το ζευγάρι και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Celebration Party στο πιο σικάτο στέκι της περιοχής, το φημισμένο La Corsa del Sogno με dress code Island Chic και διασκέδαση από τον Αντώνη Ρέμο.

Οι κουμπάροι στο μυστήριο ήταν τρεις, ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, η Βασιλίνα Φλωρίδη -μέλος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας- και η άκρως κοσμική Εύα Λυμπεροπούλου.

Το ζευγάρι θα περάσει την πρώτη νύχτα του κοινού τους βίου στην βίλα Τritone, ενώ από αύριο θα μεταφερθεί στο σκάφος του. Το ταξίδι του μέλιτος ξεκινάει από τις Ιταλικές ακτές και διαρκεί έναν περίπου μήνα φτάνοντας μέχρι την Μύκονο.

Τις φωτογραφίες και τα video δημοσιεύει το Protothema.gr

Το άρθρο Κούστας – Μέρμηγκα: Γάμος βγαλμένος από παραμύθι, στο μαγικό Σορέντο (pics-vids) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα