Κώστας Καραμανλής: «Ο Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα αλλά…» (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Αλέξη Τσίπρα ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών και βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, Οο βουλευτής τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας μπορεί να μη φοράει γραβάτα όμως αλλάζει εύκολα κοστούμια. Από το κοστούμι του επαναστάτη φοράει τώρα του επιχειρηματία. Τώρα

φόρεσε και του Ανδρέα Παπανδρέου. Τα κοστούμια αυτά δεν του ταιριάζουν. Οι εναλλαγές δημιουργούν σύγχυση στον ελληνικό λαό…».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατοπιστεί από μια πολιτική εξαλλοσύνη στο κέντρο».

«Δεν είναι κακό πράγμα ότι έχεις μια αναιμική ανάπτυξη. Εμείς είπαμε ότι με τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ χάσαμε δύο χρόνια» επισήμανε ο κ. Καραμανλής αναφερόμενος στα τελευταία στοιχεία για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το Γ’ τρίμηνο του 2017.

«Η οικονομία και τα στοιχεία που η κυβέρνηση παρουσιάζουν δεν είναι σωστά. Να μην κάνουν επισκέψεις σε εταιρείες όπως η Apivita που πουλήθηκε σε ισπανικό κολοσσό. Να δούνε και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο Κώστας Ζαχαριάδης, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «το πρόβλημα της άδικης φορολογίας το έχουμε αναγνωρίσει και είναι σκοπός μας να αποκλιμακώσουμε τους φόρους χωρίς να κατεδαφίσουμε το κοινωνικό κράτος».

«Προσπαθούμε να ανασυγκροτήσουμε το κοινωνικό κράτος και προκειμένου να το ανασυγκροτήσουμε χρειάζονται στοχευμένες κοινωνικές δαπάνες» συνέχισε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Τα κοινωνικά επιδόματα έχουν πάει στον πάτο. Αν αυτό είναι αριστερά ας το κρίνουν οι πολίτες…» σχολίασε από την πλευρά του ο Κώστας Καραμανλής.
Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει η υπόθεση Τραγάκη:

«Το να μιλάει ο κ.Μητσοτάκης ενάντια στον νεποτισμό και την οικογενειοκρατία είναι λίγο υπερβολικό….» ήταν το σχόλιο του Κώστα Ζαχαριάδη.

«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Συμφωνώ απολύτως» ήταν η άποψη που διατύπωσε ο βουλευτής Σερρών και ανιψιός του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή. «Τελικά όμως, κριτής είναι πάντα ο λαός» συμπλήρωσε ο κ. Καραμανλής.

Το άρθρο Κώστας Καραμανλής: «Ο Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα αλλά…» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα