Κορονοϊός ΗΠΑ νεκροί: Καλπάζει ο φονικός ιός στην Αμερική

Κορονοϊός ΗΠΑ νεκροί: Άλλοι 982 ασθενείς υπέκυψαν στην πανδημία του κορονοϊού στις ΗΠΑ τις προηγούμενες 24 ώρες, ενώ το ίδιο διάστημα εντοπίστηκαν άλλα 54.203 κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς, που βασίζεται στις ανακοινώσεις των πολιτειακών αρχών. Με βάση την καταμέτρηση του πρακτορείου, ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα που υφίσταται

μακράν το βαρύτερο πλήγμα στον κόσμο έφθασε έτσι τους 162.105 νεκρούς επί συνόλου 5,01 εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν προσβληθεί.

Επίσης να αναφέρουμε ότι το νεότερο θύμα της πανδημίας στη ΗΠΑ, είναι ένα επτάχρονο παιδί στην Τζόρτζια, το οποίο δεν έπασχε από κάποιο νόσημα «Κάθε θάνατος εξαιτίας της COVID-19 που ανακοινώνουμε είναι τραγικός, αλλά το να χάνεται κάποιος τόσο μικρός σου ραγίζει την καρδιά», δήλωσε η Νάνσι Νάινταμ, εκπρόσωπος των υγειονομικών αρχών στην Τζόρτζια, στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS News.

Οι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο

«Γνωρίζουμε ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και οι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο επιπλοκών, αλλά αυτή είναι μια ασθένεια που οι πάντες, ανεξαρτήτως ηλικίας, απαιτείται να παίρνουν σοβαρά», πρόσθεσε η Νάινταμ.

Μελέτη των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) κατέγραψε εξάλλου μία περίπτωση σε καλοκαιρινή κατασκήνωση στην Τζόρτζια όπου 200 παιδιά διαγνώστηκε πως μολύνθηκαν από τον κορονοϊό, σύμφωνα με το CBS News. Κατά τα δεδομένα των CDC, τουλάχιστον 45 παιδιά κάτω των 14 ετών έχουν πεθάνει εξαιτίας της COVID-19 στις ΗΠΑ ως εδώ.

Δείτε ακόμηΙνδία: Ανακτήθηκαν τα δύο μαύρα κουτιά του αεροσκάφους της Air India ExpressΚρασί από το παράθυρο για λόγους ασφαλείας – Μια παράδοση που ξαναζωντανεύει στην ΙταλίαΠάνω από 60 άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται στη ΒηρυτόΒηρυτός: Το ζευγάρι που μόλις είχε υποδεχθεί στη ζωή τον γιο του, όταν έγινε η έκρηξη18 νεκροί από το αεροπορικό δυστύχημα στην Ινδία700 τόνοι νιτρικού αμμωνίου είναι αποθηκευμένοι σε λιμάνι της Ινδίας από το 2015
Keywords
Τυχαία Θέματα