Κορονοϊός Γαλλία – Μακρόν: Ανακοινώσει νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας

Κορονοϊός Γαλλία – Μακρόν: Η Γαλλία προετοιμάζεται για να διατάξει τους πολίτες της να παραμείνουν στα σπίτια τους, εκτός των πλέον απαραίτητων ταξιδιών, των μετακινήσεων εργασίας, αλλά και των αθλητικών δραστηριοτήτων, σε μία νέα προσπάθεια για τον έλεγχο της εξάπλωσης των κρουσμάτων της πανδημίας COVID-19, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν δύο πηγές της βιομηχανίας, που έχουν λάβει γνώση για

τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται να προχωρήσει σε τηλεοπτικό διάγγελμα για τα νέα μέτρα κατά της COVID-19 στις 20:00 (τοπική ώρα) σήμερα. Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα νέα μέτρα, πέραν του λόγου που έκανε για νέα βήματα. Να σημειώσουμε πως μόνο την Τρίτη στη Γαλλία καταγράφηκαν 34.000 νέα κρούσματα και 523 ασθενείς κατέληξαν. Χαρακτηριστικό της ταχύτητας της εξάπλωσης της πανδημίας στη Γαλλία είναι ότι χθες τα κρούσματα ήταν 26.770, δηλαδή μέσα σε μια μέρα αυξήθηκαν κατά 7.230.

Δείτε ακόμα:

Δραματική κατάσταση στη Γαλλία – Έρχεται γενικό λοκντάουν

Βγήκε από την εντατική η υπουργός Εξωτερικών του ΒελγίουΗ Γαλλία απαντά στην Τουρκία για το Charlie Hebdo -«Οι φραστικές επιθέσεις σας ήταν γεμάτες μίσος»«Βράζει» η Τουρκία για το σκίτσο του Charlie Hebdo – Προειδοποίηση ΜισέλΜισέλ: «Η συμπεριφορά της Τουρκίας θα αξιολογηθεί πριν το τέλος του χρόνου»
Keywords
Τυχαία Θέματα