Κορονοϊός Ελλάδα: Ο Πλεύρης τα βάζει με αυτούς που “θέλουν να πάνε άσχημα τα πράγματα”

Κορονοϊός Ελλάδα: Οι περισσότεροι εύχονται η χώρα μας να βγει γρήγορα από τον εφιάλτη της επιδημίας του κορωνοϊού, με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι οι οποίοι προκειμένου να βρουν τρόπο να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση, η οποία, ομολογουμένως, έχει λάβει πολλά μέτρα για να ανακόψει την πορεία της επιδημίας, ποντάρουν στο αντίθετο.

Αυτούς βάζει στο στόχαστρο, με ανάρτησή του, ο βουλευτής της ΝΔ

Θάνος Πλεύρης, ο οποίος γράφει:

«Το γεγονός ότι μέσα στο Twitter μερικοί (ευτυχώς) επώνυμοι και ανώνυμοι προκειμένου να μπορούν να κάνουν κριτική στην Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά ποντάρουν στο να πάνε άσχημα τα πράγματα, απλά με ξεπερνά».

Το γεγονός οτι μεσα στο twiiter μερικοι (ευτυχως) επώνυμοι και ανώνυμοι προκειμενου να μπορουν να κανουν κριτική στην @neademokratia ουσιαστικά ποντάρουν στο να πανε άσχημα τα πραγματα απλα με ξεπερνά.

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) March 21, 2020

“Καρφιά” για την Αυγή

Στην εργοδοσία της «Αυγής» αναφέρθηκε με έντονο και καυστικό τρόπο ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κορωνοϊό. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στην ανάρτηση του στο twitter πέταξε ένα καρφί κατά της εργοδοσίας της εφημερίδας και ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της «Αυγής», για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε 24ωρες απεργίες αφού όπως ανέφεραν “η διοίκηση της εφημερίδας δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για εξόφληση των δεδουλευμένων, με αποτέλεσμα να τους οφείλονται δυόμισι μισθοί, χωρίς να υπολογίζονται οι βεβαιωμένες παλαιές οφειλές”.

Ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε συγκεκριμένα:

“Προς την εργοδοσία της ⁦@AvgiOnline⁩: φανταζομαι πριν βγει αυτο το πρωτοσελιδο τακτοποιήσατε τα δεδουλευμένα των εργαζομένων σας; Δεν πιστευω αυτες τις δύσκολες ωρες η αριστερή εργοδοσία να μην εχει πληρώσει στο συνολο τους εργαζόμενους της. Εν αναμονη της απάντησης σας.”

Προς την εργοδοσία της ⁦@AvgiOnline⁩ : φανταζομαι πριν βγει αυτο το πρωτοσελιδο τακτοποιήσατε τα δεδουλευμένα των εργαζομένων σας; Δεν πιστευω αυτες τις δύσκολες ωρες η αριστερή εργοδοσία να μην εχει πληρώσει στο συνολο τους εργαζόμενους της. Εν αναμονη της απάντησης σας pic.twitter.com/CaLdCzyzjq

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) March 21, 2020

Δείτε ακόμηΠλακιωτάκης: «Βρισκόμαστε σε έκτακτες συνθήκες»Τα τανκς στην Ιταλία, οι νυχτερίδες και η “φταίχτρα” Κίνα: Fake news πάνω στα θύματαΟ κορονοϊός, δεν τρομάζει τους… αλληλέγγυους! Συγκέντρωση για ανοιχτά σύνορα στο Παγκράτι!
Keywords
Τυχαία Θέματα