Κορονοϊός Ελλάδα: Νεκρή 33χρονη, διασωληνωμένη 28χρονη στην Κοζάνη

Κορονοϊός Ελλάδα: Διασωληνωμένη νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης 28χρονη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, διοίκηση, γιατροί και ΕΚΑΒ αναζητούσαν

κρεβάτι σε ΜΕΘ και τελικά βρέθηκε αργά τη νύχτα Σαββάτου προς Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, με την 28χρονη να δίνει τη δική της μάχη με τον ιό.

Η ασθενής είναι μητέρα ενός πολύ μικρού παιδιού και δεν φέρεται να πάσχει από υποκείμενα νοσήματα. Νόσησε από κορωνοϊό πριν λίγες ημέρες και η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά το τελευταίο 24ωρο.

Κορονοϊός Ελλάδα: Νεκρή 33χρονη

Σοκ προκαλεί την ίδια ώρα ο θάνατος μιας 33χρονης θετικής στον κορονοϊό από την Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 33χρονη διακομίσθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς κατέληξε από ανακοπή. Οι γιατροί προκειμένου να βεβαιωθούν από πού προήλθε η επιδείνωση της υγείας της, έκαναν το rapid test το οποίο βγήκε θετικό.

Στο νοσοκομείο σημειώθηκαν 24 νέες εισαγωγές και 16 εξιτήρια. Επίσης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, κατέληξαν δυο άνδρες, ένας 73 ετών από την Ξάνθη και ένας 66 ετών από την Καβάλα οι οποίοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, καθώς και μια 84χρονη από τις Φέρες η οποία επίσης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ωστόσο νοσηλευόταν στην μονάδα covid-19 .

Εξήντα είναι οι θάνατοι ασθενούς με κορονοϊό που καταγράφονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 91 ασθενείς, εκ των οποίων 75 στη covid-19, στη ΜΕΘ 13 και στη ΜΕΛ 4.

Θλίψη για τον θάνατο του 39χρονου Dj

Θλίψη και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 39χρονου dj Decibel από κορωνοϊό. Ο 39χρονος Δημήτρης Μπέλλος γνωστός και ως dj Decibel είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο 39χρονος δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, το ένα μόλις σαράντα ημερών. Μάλιστα, την γέννηση του τελευταίου παιδιού την είχε ο ίδιος δημοσιοποιήσει στο facebook ανεβάζοντας φωτογραφία από το μαιευτήριο και γράφοντας: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ σε γνωστούς και φίλους που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θλιβερά νούμερα

Μέσα σε 24 ώρες 108 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους, αναμεσά τους και ένας 39χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Δηλαδή κάθε μία ώρα 4 άνθρωποι έχαναν τη μάχη με τον κορονοϊό.

Ήταν ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων που ανακοινώθηκε από την πρώτη στιγμή που εισέβαλε στη χώρα μας η πανδημία. Ο Νοέμβριος αποδεικνύεται ως ο χειρότερος μήνας καθώς από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και χθες έχασαν τη ζωή τους 901 άτομα.

Τα στοιχεία τρομάζουν και στο διάστημα της καραντίνας καθώς από τις 7 Νοεμβρίου που η χώρα μπήκε σε lockdown μέχρι και χθες καταγράφηκαν 778 θάνατοι μέσα δηλαδή σε μόλις 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα