Κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή: «Καταψηφίζουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε υψηλούς τόνους ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη η συζήτηση για τον προϋπολογισμό

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν καταψηφίζει μόνο τον προϋπολογισμό αλλά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνολικά.

«Καταψηφίζουμε όχι μόνο τις επιμέρους προβλέψεις του προϋπολογισμού, αλλά μέσω αυτού συνολικά την Κυβέρνηση.

Καταψηφίζουμε

την κυβέρνηση του ψεύδους, της εξαπάτησης, της αλαζονείας και του κυνισμού». Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των φόρων, της βαριάς λιτότητας, των σκανδάλων και της διαπλοκής.

Της απαράδεκτης κυβέρνησης που χειροτέρεψε τη ζωή των Ελλήνων. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ό,τι αυτοί συμβολίζουν» είπε.

Έκανε λόγο για κυβέρνηση σκανδάλων και διαφθοράς

«Το περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ πνίγηκε σε ένα ορυμαγδό σκανδάλων» είπε με έμφαση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος στην τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι φέρει «προσωπική ευθύνη για την ανοχή στη βία».

«Όσοι φαντασιώνονται ένοπλους αγώνες και επαναστάσεις επί ΝΔ θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη». Μίλησε για το καθεστώς ασυδοσίας και ανομίας που έχει διαμορφωθεί στη χώρα, «με την ανοχή και συχνά την ενθάρρυνση της κυβέρνησής σας» .

«Για τους Ρουβίκωνες και τους τραμπούκους στα πανεπιστήμια. Γιατί, κύριοι της συμπολίτευσης, από καιρό σας έχω προειδοποιήσει: Οι καταλήψεις και οι γροθιές γίνονται εύκολα ρόπαλα και μολότοφ για να μετατραπούν, μετά, σε Καλάσνικοφ και βόμβες. Όταν, συνεπώς, δικαιολογούνται οι αφετηρίες της βίας, τότε εισπράττεται οδυνηρά και η εξέλιξή της.

Όταν οι εξτρεμιστές χαρακτηρίζονται «αγωνιστές» ή, απλώς, «παιδιά», τότε αποκτούν άλλοθι και οι ενέργειές τους. Όταν από επίσημα χείλη στοχοποιούνται πρόσωπα και αντιλήψεις, τότε διευκολύνεται η δουλειά των κουκουλοφόρων. Και όταν τα κρούσματα όλο και αυξάνονται, αλλά οι συλλήψεις όλο και μειώνονται, τότε η ανομία γιγαντώνεται».

«Ο κύκλος της κρίσης θα έπρεπε να κλείσει πριν τέσσερα χρόνια αν εσείς κ. Τσίπρα δεν προκαλούσατε εκλογές με την συνδρομή του κύριου Κουβέλη και της Χρυσής Αυγής».

Το άρθρο Κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή: «Καταψηφίζουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα