Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – Αρναούτογλου: Οι ONE και η άσχημη σχέση με τον πατέρα του

Καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, τη νύχτα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τον καλό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε με χαρά στην μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει το συγκρότημα ONE ώσπου να οδηγηθεί στη διάλυση.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Οι ΟΝΕ

“Οι ΟΝΕ δεν μπόρεσαν να μείνουν παραπάνω γιατί ήθελα να φύγω. Δεν το διέλυσα, αλλά με την αποχώρηση μου αναπόφευκτα έναν χρόνο μετά διαλύθηκε γιατί είχε χαθεί η συνταγή. Δεν μπορώ να το

εξηγήσω, Σαφώς και είχε πάει ο υπέροχος Δήμος Μπέκε, αλλά θεωρώ ότι πολύ σπάνια… Δεν μπορώ να θυμηθώ καμιά αντικατάσταση. Μόνο η Τζώρτζια όταν είχε αντικαταστήσει την Θεοδοσία Μουτσάτσου συνέχισε το συγκρότημα Μπλε. Δεν μένουν για πολλά χρόνια γενικώς τα boy bands”.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Η κακή σχέση με τον πατέρα του

“Ήταν μια σκληρή κατάσταση αλλά δεν θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτό γιατί στεναχωρώ ανθρώπους χωρίς λόγο. Είχα όμως ανάγκη να το πω γιατί πρέπει να μιλάμε για αυτά. Έφτασα στα 21 για να μιλήσω για πρώτη φορά για το πρόβλημά μου. Το μαρτύριο που είχα υποστεί μέχρι τα 21 μου μέσα προκάλεσε όλα αυτά που αναφέρω. Το μεγαλύτερο μαρτύριο είναι να τα κρατάς μέσα σου. Ντρεπόμουν να πω το πρόβλημά μου. Δεν το είχα πει ούτε στους κολλητούς μου.

Μια μέρα που ήμουν στην Κύπρο, ενώ ήμουν στους One και μιλούσε όλη η Ελλάδα για εμένα μίλησα στους κολλητούς μου. Άρχισα να κλαίω γοερά για 3μιση ώρες όταν μίλησα για πρώτη φορά. Τα είπα όλα, θυμόμουν τα πάντα. Μιλήστε, σε ειδικό σε έναν δικό σας άνθρωπο, μιλήστε” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η οικογένειά μου στεναχωριέται όταν μιλάω για τη σχέση μου με τον πατέρα μου. Δεν καταλαβαίνουν τι λέω και πληγώνονται. Έχω μιλήσει για τον πατέρα μου και τη σχέση μου μαζί του. Έπρεπε να το ξορκίσω. Από το 2007 μέχρι το 2015, δεν άντεχα τον εαυτό μου. Ήταν βαρύ το φορτίο μέσα μου. Με όλες αυτές τις άμυνες βγαίνεις εριστικός, αντιπαθής ενώ δεν αντέχεις εσύ τον εαυτό σου. Τώρα όλα τα νέα τα παιδιά λέω μιλήστε! Σε έναν δικό σας άνθρωπο”.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Τα solo album

-Ό,τι Μ’ Αφορά (1996)
-Η αγάπη σου πάει (2003)
-Ιδιωτική παράσταση (2004)
-Ο γύρος του κόσμου (2005)
-Η αλήθεια είναι μία (2007)
-Αλλιώς (2009)

EPs

-Κωνσταντίνος (1995)
-Μόνο Για Μας (1996)
-Θες να κάνουμε σχέση (2006)
-Ιστορία (2008)

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Τα άλμπουμ με τους ONE

-One (1999)
-Μωρό μου (2001)
-Έχω τόσα να σου πω (2002)
-Live (2003)

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Οι συμμετοχές στη Eurovision

-1996: 9η θέση με το Μόνο για μας
-2002: 6η θέση ως μέλος του συγκροτήματος One με το Gimme
-2005: 18η θέση με το Έλα έλα (Come baby)

Keywords
Τυχαία Θέματα