«Κόκκινο ποτάμι» 10/11: Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

«Κόκκινο ποτάμι» 10/11: Την Κυριακή (10/11) ανατρεπτικό για ακόμα μία φορά αναμένεται να είναι το επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Όπεν «Κόκκινο ποτάμι». Συγκεκριμένα στο αυριανό επεισόδιο θα δούμε πως το γράμμα του Μίλτου βρίσκει την Ιφιγένεια να αγωνιά για το μέλλον της σχέσης τους. Η απόσταση ανάμεσά τους έχει φέρει αβεβαιότητα. Η απάντησή της όμως, φτάνει με καθυστέρηση στο Παρίσι. Ο Μπαζίλ Ζαχάρωφ έχει ήδη αναθέσει στον Μίλτο μια αποστολή στην Ρωσία και δεν θα είναι στη Γαλλία

όταν θα φτάσει το γράμμα της Ιφιγένειας.

Στην Πετρούπολη, ο γοητευτικός και ευφυής Μίλτος κερδίζει τη συμπάθεια του υπουργού που είναι υπεύθυνος για τους εξοπλισμούς, αλλά και της νεαρής όμορφης κόρης του, που τον πολιορκεί. Στον πειρασμό να ενδώσει, ο Μίλτος έχει να σκεφτεί, εκτός απ’ την καριέρα του, και τις τύχες των δυο οικογενειών, -της δικής του αλλά και της Ιφιγένειας- που συνεχίζουν να τον περιμένουν πίσω στην πατρίδα, με την πολιτική ένταση και τις συγκρούσεις να κλιμακώνονται.

«Κόκκινο ποτάμι» 10/11: Το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου«Κόκκινο ποτάμι»: Τι είδαμε στο επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής (3/11)

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Κυριακής της σειράς «Κόκκινο ποτάμι» είδαμε ότι ο πατέρας του Μίλτου εκλέγεται βουλευτής, αλλά η τρομοκρατία στα χωριά του Πόντου παραμένει. Οι δυνάμεις του Σουλτάνου κάνουν αντεπανάσταση, αλλά δεν καταφέρνουν να ξαναπάρουν την εξουσία. Στις ταραχές που ξεσπάνε, ο γιατρός Νικολαϊδης σώζεται από βέβαιο θάνατο από τον ίλαρχο Σπαθάρη, που πληρώνει με τη ζωή του το ερωτικό του ενδιαφέρον για την Ιφιγένεια. Σ’ αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο Μίλτος ζητά από τον Ζαχάρωφ να γυρίσει πίσω με τον Κερέμ, που έχει φτάσει εν τω μεταξύ κι αυτός στο Παρίσι.

«Κόκκινο ποτάμι»: Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο της Κυριακής (3/11)
Keywords
Τυχαία Θέματα