Κόκε και Ροναλντίνιο βίοι παράλληλοι: Αποκαλύψεις και ιστορίες

Κόκε και Ροναλντίνιο βίοι παράλληλοι: Σέρχιο Κοντρέρας Πάντο. Ισπανός ποδοσφαιριστής από την Μάλαγα της Ισπανίας. Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Άρη, ενώ είχε περάσει και από την Βέροια. Αυτό όσο αναφορά τις ελληνικές ομάδες. Η εμπειρία του μεγάλη. Γερμανία, Ισπανία, Αμερική, Νότιος Αμερική ακόμη και στην Ινδία δοκίμασε την τύχη του. Για τον ισπανό επιθετικό όμως οι χρηματικές απολαβές από τον Δικέφαλο και από

τις άλλες ομάδες φαινεται ότι δεν ήταν αρκετές. Δεν του εξασφάλιζαν μια άνετη διαβίωση, μέσα στον πλούτο και την χλιδή. Τουλαχιστον αυτό φάνηκε ότι ονειρευόταν. Πριν από 5 μήνες ο Κόκε συνελήφθη σε μεγάλη επιχείρηση της ισπανικής Αστυνομίας. Είχε ηγετική θέση σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, στην χώρα του. Η επιχείρηση ήταν οργανωμένη και προσχεδιασμένη από καιρό. 20 άτομα ανάμεσα σε αυτούς και ο αδελφός του, βρίσκονται ήδη στην φυλακή.

Ενας τόνος χασίς αρκετά χάπια και όπλα, ήταν τα πειστήρια στην πόλη ESTEPONA. Σεβίλλη και Μάλαγα, αποτελούσαν επίσης τα πεδία δράσης τους. Από το 2016 και μετά εμφάνιζε σημάδια ανυπακοής, επιθυμία για ξέφρενη διασκέδαση και ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ μετατράπηκε σε ….κρατούμενο διαρκείας. Σε πρόσφατες μάλιστα δηλώσεις του είπε ότι χάρηκε πάρα πολύ την εφετινή νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, θα ήθελε να ήταν κι αυτός εκεί αλλά τώρα δεν ξέρει για το ύψος της ποινής του. Σε λίγες ημέρες θα ζητήσει νέα επανεξέταση. Οι ποινές όμως σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι μάλλον πολύ σκληρές και θεωρούμε ότι το χρονικό διάστημα παρσμονής του θα είναι αρκετό, παρέα με τον αδελφό του.

 Κόκε και Ροναλντίνιο βίοι παράλληλοι: 5 χρόνια νωρίτερα

Πριν από 40 χρόνια στο Πόρτο Αλεγκρε της Βραζιλίας, γεννήθηκε ο Ροναλντίνιο. Ο μεγαλύτερος αδελφός του που ήταν πάντα υπερπροστατευτικός μαζί του, ήταν κι αυτός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Στην επίσκεψή του πριν χρόνια στην Ελλάδα, το βράδυ επισκέφτηκε ένα παραλιακό μαγαζι για φαγητό και η συνέχεια δόθηκε στον Βέρτη, στην οδο Πειραιώς. Εκεί πραγματικά ξεσάλωσε ανεβαίνοτας ακόμη και πάνω στη πίστα, κάτι που είδε και ο γράφων, που έκανε τότε σχετικό ρεπορτάζ. Το 2002 κατακτά το Παγκόσμιο Κυπελλο, με την ομάδα της χώρας του, αλλά 13 χρόνια αργότερα άρχισε να κατρακυλάει επικίνδυνα προς τον γκρεμό.

Η είσοδός του στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο, αλλά και οι κατηγορίες για άλλα πιθανά όμως αδικήματα θα είναι η αιτία που θα  περάσει τουλάχιστον 5 μήνες στις σκληρές αυτές φυλακές της Νοτίου Αμερικής. 5 εκατομμύρια εισέπραξε από την Παρί σεν Ζερμέν και αμέσως αυτά τα χρήματα η μάλλον μέρος των χρημάτων, ξοδεύτηκαν για την καλοπέρασή του με το ωραίο φύλλο. Ξέφρενα πάρτυ, ξενυχτια, παρσμονή σε ελληνικούς θαλαμηγούς με επώνυμες παρέες αλλά και αργοπορίες στις προπονήσεις, πρόδιδαν αυτό που τελικά συνέβη λιγα χρόνια αργότερα. Κρίμα πάντως και για τους δυο αυτούς αθλητές. Ειδικά για τον δεύτερο και τη σημερινή του κατάληξη. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι άλλοι αστέρες θα βάλουν μυαλό από τα προαναφερόμενα παραδείγματα και θα κοιτάζουν μόνο το πως να γίνουν καλύτεροι στο άθλημά τους. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις, οι κρατούμενοι διαβιούν μαζι με τους αδελφούς τους. Αρκετά λοιπον τα κοινά τους.

Δείτε ακόμαΔύο τυχαία 40άρια,  «χτύπησε» στα 31 του ο ΛεβαντόφσκιΣοκ από τροχαίο στην Άουε στη Γερμανία!Μπουντεσλίγκα: Το Βερολίνο χωρίζεται στα δύο!
Keywords
Τυχαία Θέματα