Κλοπ – Λίβερπουλ: «Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ ότι θα φύγω!»

Κλοπ – Λίβερπουλ: Από τον περασμένο Μάιο η διοίκηση της Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη να επεκτείνει το συμβόλαιο του Γιούργκεν Κλοπ. Και ταυτόχρονα να βελτιώσει τις αποδοχές του, οι οποίες αυτή τη στιγμή φτάνουν τα 7 εκατ. λίρες (7,8 εκατ. ευρώ) ετησίως. Ο πρόεδρος Τομ Βέρνεν το είχε ξεκαθαρίσει δημοσίως ότι η Fenway Sports Group, η εταιρία των μεγαλομετόχων του συλλόγου, κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Κλοπ μίλησε

στους δημοσιογράφους με αφορμή το αποψινό φιλικό με την Ντόρτμουντ (03.00 ξημερώματα Σαββάτου) στο «Νοτρ Νταμ Στέιντιουμ» της Ιντιάνα για το μέλλον του. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μια μέρα δεν θα είμαι προπονητής της Λίβερπουλ, αλλά δεν είναι σημαντικό» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν θέλω ποτέ να βρεθώ σε μια κατάσταση που να υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλούνται επειδή είμαι ακόμα εδώ.  Τούτη τη στιγμή είμαι 100% και θα δούμε πόσο καιρό θα διαρκέσει. Έχω ακόμα τρία χρόνια, όλα είναι καλά, αγαπάω αυτή την ομάδα».

Κλοπ: «Όλα καλά, έχουμε χρόνο»

Στη συνέχεια ο Κλοπ έγινε πιο συγκεκριμένος, αναφερόμενος σε όλους. «Η ηλικία των παικτών είναι καλή. Η ηλικία μου είναι καλή για αυτό που πρέπει να κάνω. Στους ιδιοκτήτες αρέσει αυτό που κάνω. Μου αρέσει αυτό που κάνουν οι ιδιοκτήτες. Δεν θα φύγω πριν τελειώσει η σύμβαση. Αυτή είναι η θέση μου. Έχουμε αρκετό χρόνο να πάρουμε αποφάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε τώρα» είπε ο Κλοπ για να καθησυχάσει τους δημοσιογράφους και πιθανότατα τον κόσμο που επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα του Τύπου.

Όσο για την κόντρα με τη Μάντσεστερ Σίτι που φέτος ξεκινάει από τις 4 Αυγούστου με το Κομιούνιτι Σιλντ στο «Γουέμπλεϊ» ο Γερμανός προπονητής έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος. «Θα είναι εξαιρετικό να είμαστε πάλι γύρω από τη Σίτι. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να την περάσουμε. Είναι πάλι το φαβορί, αλλά τους κυνηγάμε. Δεν νομίζω ότι θα έφταναν πέρυσι τους 98 βαθμούς, αν δεν τους είχαμε ασκήσει τέτοια πίεση».

Ανησυχία για Μανέ

Επίσης, ο Κλοπ ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση του Σάντιο Μανέ, ο οποίος το βράδυ παίζει τελικό Κόπα Άφρικα με τη Σενεγάλη κόντρα στην Αλγερία. «Τελειώνει η σεζόν μετά από 13 μήνες για εκείνον. Έχετε ακούσει ποτέ να διαρκεί μια σεζόν 13 μήνες; Και σε 16 μέρες από αύριο έχουμε υποχρεώσεις, ξεκινάμε με τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο ματς της χρονιάς» υποστήριξε ο προπονητής της Λίβερπουλ. Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση με τον Μανέ. Θα έχουμε πολλές υποχρεώσεις αλλά πρέπει να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Αυτό είναι το σημαντικότερο για την επόμενη σεζόν. Τον θέλουμε φρέσκο όπως και όλους τους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα